IceCube Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 Nu chiar, am primit un sfat de la un prieten de-al patronului, sa nu mai fac asta , pentru ca este impotriva regulamentului AMCKART, in caz ca de acum incolo voi mai face asta, atunci nu voi mai avea ce cauta pe amckart, acum pot veni de cate ori doresc Am observat optiunea de ignore , o s-o folosesc si pe forum, pe y!messenger functioneaza cu brio, bafta si nu mai fi asa invidios "pe copii cu bani de la mami si tati" pentru ca si eu am stiut ce e aia munca, diferenta e ca eu acum trebuie sa trec de un prag, numit BAC, dupa aceea pentru multumirea ta sufleteasca, voi incepe din nou sa muncesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 Nu chiar, am primit un sfat de la un prieten de-al patronului, sa nu mai fac asta , pentru ca este impotriva regulamentului AMCKART, in caz ca de acum incolo voi mai face asta, atunci nu voi mai avea ce cauta pe amckart, acum pot veni de cate ori doresc Am observat optiunea de ignore , o s-o folosesc si pe forum, pe y!messenger functioneaza cu brio, bafta si nu mai fi asa invidios "pe copii cu bani de la mami si tati" pentru ca si eu am stiut ce e aia munca, diferenta e ca eu acum trebuie sa trec de un prag, numit BAC, dupa aceea pentru multumirea ta sufleteasca, voi incepe din nou sa muncesc. hai gata .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 acum poti sa incepi a visa o fata frumoasa ..si cat de curand o urci si pe ea in apartament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate