Sari la conținut

OLY

Super Membru
  • Număr conținut

    824
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2004
  • Numar Moto
    PLM
  • Club
    vezi tu !

Vizitatori Recenți Profil

2.888 citiri profil

OLY's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. fzx750

    salutare

    , pielea nu este bun, exista materiale anti derapante pt sei moto, care rezista la sare soare ploaie , benzina ect. eu am cam 60 de culorii, info aicii, www.tommot.eu cu stima TIBI,

  2. pauneasca a riscat si ea .....da n-a fost sa fie
  3. cam liniste pe topicul asta....va fi musamalizata fapta cu siguranta, pentru ca ei are bani, pentru ca e romania si ei poate, pentru ca mortul e de vina. Eu personal inca mai astept un rca de la o doamna cu un Q7 de mai bine de 6LUNI ........
  4. Da mi se pare mie sau acolo era deja un magazin moto? A fost rebranduit sau e altul 5 metri mai in stanga ?
  5. OLY

    Suzuki Vx 800

    ms ms Si deja incep cu probleme.....mi-ar trebui un capac de robinet de benzina(plasticul) si o scarita stanga fatza.....idei?
  6. OLY

    Suzuki Vx 800

    DAR VAI dupa numai 105 pagini de istorie VX si ceva ani mai tarziu , initiatorul acestui topic este mandru sa va anunte ca a pus in sfarsit alaturi de supermoto din dotare si un ........VX800. Lasand caterinca la o parte....ei bine domnilor este adevarat MI-AM LUAT VX. Are cam 3 zile de cand e la mine in atelier, nu am mers cu el nu l-am probat (il stiam) si nu inca nu am poze frumoase cu el! Ceva munca o sa fie la vaca asta mica si grea ( nu de alta dar are atatea kg cat avea africa si e la jumate de inaltime). Va trebui sa-i schimb lichide, placute, uleiuri, semeringuri, reglaje carburatoare bujii , filtre de aer , o vopsea frumoasa ( e violet apropo) si ne vedem pe drumuri la primavara.......ca deh iarna e lunga si o sa tot am ce face ! Sanatate si numai de bine !
  7. O mama si fiica ei calatoreau cu un taxi. Fiica vede pe strada niste femei imbracate provocator stand pe marginea strazii si uitandu-se la fiecare masina care trece. − Mami, intreaba fiica, ce fac doamnele alea acolo? − Isi asteapta sotii sa se intoarca de la munca, raspunde mama. − Hai, cucoana, ca-s prostituate, intervine taximetristul.. Dupa cateva momente de liniste apasatoare, fetita intreaba: − Mami, prostituatele au copii? − Desigur, draga mea, de unde crezi ca au aparut taximetristii ??
  8. OLY

    Harley 1200 backflip

    da asa e n-a fost modificata , toate harley'urile au furca d'aia ......am vazut eu bine !
  9. mama mama radule cat am admirat-o la rasnov......ce sincronizare de (cuvant urat).....daca stiam ca o sa vrei s-o dai puneam banu deoparte si veneam la brasov...
  10. OLY

    BMW SUPERMOTO

    poate e frumoasa ........sau poate gateste minunat ........ bine ca scrie despre BMW si nu despre HONDA
  11. asta a fost motoreta mea ...........am vandut-o ! probabil urmeaza KTM supermoto .....cu bine camarazi
  12. iti dau numarul omului pe mess o sa merite fiecare banutz crede-ma ! Mesaj completat ar fi relevant consumul la a ta daca as fi tot eu pilotul ei da incearca sa-l spui oricum Mesaj completat deci daca e dragutza si nemaritata am eu un RD07 de masurat ca deh sunt din BUCURESTI ! )
  13. (cuvant urat) mea gata give it up ! mai bine certati-va pe urmatoarea afirmatie 6,2% consum urban mers batranesc, si 5,5 mers extraurban @120km/h ah ah ah ?who's the daddy now? cred ca dau o fuga pana in india cu asa autonomie ( 410 km )
×
×
  • Creează nouă...