ubord Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 ok bajeti!multam' pentru lamuriri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 ia d'aci Aprindere electronica originala Jupiter 5 shi de tradus ia d'aci Traducere rusa engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Mai luatzi alte scheme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 ia d'aci Aprindere electronica originala Jupiter 5shi de tradus ia d'aci Traducere rusa engleza p-astea le aveam in rev.MOTO....rev lor. modulele alea rusesti(COMUTATOR... cum le zic ei)sunt fffff proaste,se ard repede in skimb cititoarele (DACIC) SUNT F BUNE...LA TESTELE FACUTE DE REVISTA LOR au dat rzultate mai bune kiar si decit cele de productie vestik si americana pe situ ala ar trebui sa fie si graficele legate de fiabilitatea DACICU-rilor.... ...k in revista sunt kiar sub skemele date de tine.. dupa ce am ars v-o trei module si am ramas in drum cind imi era lumea mai draga m-amn hot sa incerc si un modul de productie vestik ..si am luat unu facut de SIEMENS...brici,merge f bine comandat de DACICU rusesc si are si un pin pentru turometru electronic avea tanti aia la dezmembrari auto tot felu de module:BOSCH,SIEMENS,TELEFUNKEN,MAGNETI MARELLI,etc la preturi cuprinse intre 500-800.000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Eu am rezolvato cu un delco de skoda Felicia cu impuls magnetic , la care am anulat 2 impulsuri la 90 grade shi au ramas 2 la 180 grade am pastrat avansul centrifugal mecanic shi comand doua bobine odata , singurul incovenient este ca iese mai mult inafara decat este normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate