clauapriliasr Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Sal, am o pompa de benzina de aprilia sr 49 injectie, si presupun k am cev mizerie in pompa de benzina deoarece cand misc de pompa de benzina doar atunci amorseaza benzina, care stie cum pot sa o suflu pompa sau sa scot mizeria din pompa, pls neste dati-mi neste sfaturi.....Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Nu stiu omule, dar incearca sa pui intrebarile la Service Scutere, nu sa deschizi atatea topicuri pentru problema aia la injectie! Si mai bine du-te la un service, te rezolva mai repede si sigur! Numa bine. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 un prieten a mai avut problema asta tot la sr si mi se pare k a schimbat injectoru...destul de nasoala problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 lol cred ca e al 5-lea topic ... daca ai problema la injectie stiu eu pe cineva care are tot felul de piese de injectie....k sa nu o schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 nasol cu injectia .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Incearca sa schimbi pompa de benzina sau sa o suflii cu ceva... apropo,salutari sica...nu te-am mai vazut demult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Incearca sa schimbi pompa de benzina sau sa o suflii cu ceva... apropo,salutari sica...nu te-am mai vazut demult a revenit acu " in forta " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drastic Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Am si eu o intrebare ...ma gandesc sa imi iau un scuter si am gasit asa ceva : Aprilia SR motor de 80 ...an 1998...fara zgarieturi de loc ... Proprietaru cere 700 de euro dar mie mi se pare cam scump ce parere aveti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Incearca sa schimbi pompa de benzina sau sa o suflii cu ceva... apropo,salutari sica...nu te-am mai vazut demult Doar acum am vazut postul tau , salutari si tie . --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 01:46 ------------- a revenit acu " in forta " --- Mesaj completat în 07 Mar 2008 01:47 ------------- Am si eu o intrebare ...ma gandesc sa imi iau un scuter si am gasit asa ceva : Aprilia SR motor de 80 ...an 1998...fara zgarieturi de loc ... Proprietaru cere 700 de euro dar mie mi se pare cam scump ce parere aveti ? daca e ingrijit nu e scump deloc , sa te uiti la contacte .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drastic Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 (editat) Mersi Sica sper sa mai aud si alte pareri !!! (de fapt motorul e de 48 si are kit tuning care il duce pana la 80) Mersi anticipat! ...apropo scuteru are 15.000 de km la bord Editat Martie 7, 2008 de drastic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 (editat) Sunt mai mult ca sigur , ca e vopsit de el , cu argintiul... Editat Martie 8, 2008 de sica_sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate