r0b3rtinh9 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Mi s a slabit lantul la aprilia si ma intreb dak problema trebuie remediata imediat sau mai poate astepta pana la primavara....ce probleme pot aparea....astp sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 (editat) ai putea sa dai roata mai in spate ... zic Editat Ianuarie 9, 2008 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 Daca nu mergi cu ea nu vor fi probleme,altfel s-ar putea sa-ti sara in mers si sa iei o cazatura de toata fromusetea,alegerea e a ta !!! --- Mesaj completat în 09 Jan 2008 18:25 ------------- ai putea sa dai roata mai in spate ... zic Asta inseamna reglarea lantului,explica-i baiatului ca sigur e incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 daca s'a lasat il intizi,daca nu sti sa il intizi gasesti si tu un motociclist de prin zona si sigur stie sa te ajute,este o operatie foarte simpla....daca nu mergi la cel mai apropiat service,la primavara cand o sa incepi sa mergi cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r0b3rtinh9 Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 daca s'a lasat il intizi,daca nu sti sa il intizi gasesti si tu un motociclist de prin zona si sigur stie sa te ajute,este o operatie foarte simpla....daca nu mergi la cel mai apropiat service,la primavara cand o sa incepi sa mergi cu ea oke ms mult...faza e ca am mers ceva timp cu el asa si nu au fost probleme ca nu s a slabit foarte mult dar totusi se observa si o sa merg la service sa mi l intinda...ms inka odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 pai intinde-l . ca eu am patit-o din cauza lantului a sarit si sa strns la pinionul din fata....si mi-a spart capacul de la volanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate