Blu3 Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 oameni buni am ramas fara avarii fata respectiv spate..nu am nici macar o problema cu instalatia electrica!(in afara de asta ) cine ma poate ajuta !? "sarutmana!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 9, 2008 Share Postat Ianuarie 9, 2008 cauta sigurantza sau verifica butonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 cauta sigurantza sau verifica butonul sunt cam nou intr-ale motociclismului...siguranta ar trebui sa fie... cat despre buton (cand creau sa folosesc avariile nu imi indica pe bord DOAR CAND E VORBA NUMAI ED AVARII)-ajuta cu ceva asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cappuccino Postat Ianuarie 18, 2008 Share Postat Ianuarie 18, 2008 eu m-as duce cu ea la un electrician cu exeperienta in electrica masinilor/moto ca el tre` sa-i dea de cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Ianuarie 18, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2008 eu m-as duce cu ea la un electrician cu exeperienta in electrica masinilor/moto ca el tre` sa-i dea de cap ms !asta o sa fac!decat sa -mi bag nasul si sa-i fac nu stiu ce... ma gandeam ca poate o rezolv singur,dar las mai bine pe altii mai experimentati decat mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate