atillas Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) la sugestia unui coleg de sport am intiat topicul acesta cu gandul ca toata lumea ar ar vrea sa faca si altceva decat rapele din jurul orasului sau din apropiere. toate initiativele de a organiza vreo intrunire sau vreun concurs care nu are legatura cu federatii,puncte,nervi,arbitrii,vize medicale si sportive...sunt binevenite.. ma adresez astfel sutelor de enduristi care nu "trag"la titlu si vor totusi sa cunoasca si altceva sau altcineva intr-o masura mai mare decat cea din lumea virtuala....haideti..oferiti-va toti care aveti trasee de enduro pe la voi prin batatura,stiti cazari bune si bere ieftina... asa ca la valcea va invitam la enduro-maniaco-depresiv ed a III-a in luna mai inchiderea de sezon in octombrie si ceva ture de 1/2 zile in capatanii,latoritei,cozia,fagaras... Editat Ianuarie 10, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 asteptam mai multe detalii despre enduro-maniaco-depresiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 la sugestia unui coleg de sport am intiat topicul acesta cu gandul ca toata lumea ar ar vrea sa faca si altceva decat rapele din jurul orasului sau din apropiere. toate initiativele de a organiza vreo intrunire sau vreun concurs care nu are legatura cu federatii,puncte,nervi,arbitrii,vize medicale si sportive...sunt binevenite.. ma adresez astfel sutelor de enduristi care nu "trag"la titlu si vor totusi sa cunoasca si altceva sau altcineva intr-o masura mai mare decat cea din lumea virtuala....haideti..oferiti-va toti care aveti trasee de enduro pe la voi prin batatura,stiti cazari bune si bere ieftina... asa ca la valcea va invitam la enduro-maniaco-depresiv ed a III-a in luna mai inchiderea de sezon in octombrie si ceva ture de 1/2 zile in capatanii,latoritei,cozia,fagaras... Super EMA din Sibiu va participa cu tot efectivul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 ..salutare eu sint de acord cu ideea topicului si cu ideea de intrunire enduro, doar eu m-am gandit ca ar fi de bun augur sa ne cunoastem pe viu nu numai prin intermediul forumului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) la sugestia unui coleg de sport am intiat topicul acesta cu gandul ca toata lumea ar ar vrea sa faca si altceva decat rapele din jurul orasului sau din apropiere. toate initiativele de a organiza vreo intrunire sau vreun concurs care nu are legatura cu federatii,puncte,nervi,arbitrii,vize medicale si sportive...sunt binevenite.. ma adresez astfel sutelor de enduristi care nu "trag"la titlu si vor totusi sa cunoasca si altceva sau altcineva intr-o masura mai mare decat cea din lumea virtuala....haideti..oferiti-va toti care aveti trasee de enduro pe la voi prin batatura,stiti cazari bune si bere ieftina... asa ca la valcea va invitam la enduro-maniaco-depresiv ed a III-a in luna mai inchiderea de sezon in octombrie si ceva ture de 1/2 zile in capatanii,latoritei,cozia,fagaras... felicitari pt. deschiderea topicului. voi vorbi cu prietenii de aici (Arad), ca sa va facem o invitatie ce va include si oferta de cazare cat mai curand profitand de conditiile meteo relativ comode din zona noastra (poate va tulburam iarna cu o iesire inainte de primavara ) insa inca nu promit nimic. Editat Ianuarie 10, 2008 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 13, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2008 deci definitiv ramane(asta ca sa nu ne suprapunem cu o etapa de enduro de la cluj)21-23 mai 2008 editia a 3-a a enduro-maniaco-depresiv...azi (duminica)la un sprit cu autoritatile am luat autorizatiile de acces in zona...va fi mare jale(in sensul bun) ...vorba lu ala de la 0 tv..nici nu stiti ce pierdeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 ERZBERGRODEO - XIV, 23. - 25. Mai 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 deci definitiv ramane(asta ca sa nu ne suprapunem cu o etapa de enduro de la cluj)21-23 mai 2008 editia a 3-a a enduro-maniaco-depresiv...azi (duminica)la un sprit cu autoritatile am luat autorizatiile de acces in zona...va fi mare jale(in sensul bun) ...vorba lu ala de la 0 tv..nici nu stiti ce pierdeti... Ce bine ar fi fost sa pice pe sfarsitul de saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 deci definitiv ramane(asta ca sa nu ne suprapunem cu o etapa de enduro de la cluj)21-23 mai 2008 editia a 3-a a enduro-maniaco-depresiv...azi (duminica)la un sprit cu autoritatile am luat autorizatiile de acces in zona...va fi mare jale(in sensul bun) ...vorba lu ala de la 0 tv..nici nu stiti ce pierdeti... IMI CER MII DE SCUZE..M-AM UITAT AIUREA IN CALENDAR ..INTRUNIREA VA FI IN WEEKEND-UL 23-25 MAI..VA TIN LA CURENT CU DETALII CAT DE CURAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 asa sa fie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 @atillas traseul sa fie plin de "arbitrii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 mai bine nu, ca nu mai termina nimieni cursa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 @atillas treaseul sa fie plin de "arbitrii" pai cu arbitrii din astia voi nici din tabara nu mai iesiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Ianuarie 14, 2008 Share Postat Ianuarie 14, 2008 pai cu arbitrii din astia voi nici din tabara nu mai iesiti... Nici nu trebuie s-o aduci in tabara. DOAR LA FINISH. Daca o sa fie traseu GREU nu o sa mai avem putere s-o mamelim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 14, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2008 Nici nu trebuie s-o aduci in tabara. DOAR LA FINISH. Daca o sa fie traseu GREU nu o sa mai avem putere s-o mamelim aaaaa..am inteles ideea..cred ca o sa pun una la iesirea din ultima rapa..sa vedem cat de buni sunteti, sa o atingeti din saritura.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate