roby_nitr0 Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 salut am deschis acest topic pt ca nu stiu de unde s imi iau o armura sh ma poate ajuta cineva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 (editat) poi da si tu daca e ceva mai multe detalii...adica...din romania sau sa dai comanda din afara...yo iti recomand din afara... 661 fac si pentru moto si pentru biciclete..pentru mai multe...sau daca e mai incearca pe louis...salut L.E. scuze acum am citit partea cu "sh"... ...incearca pe bikeshop... Editat Ianuarie 10, 2008 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 10, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2008 ok 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 10, 2008 Share Postat Ianuarie 10, 2008 n-ai pentru ce ...dar dadeai un sarci pe gugal...si iti gasea instant... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roby_nitr0 Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 Hai frate chiar mineni nmk........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 16, 2008 Share Postat Ianuarie 16, 2008 Ai sectia vanzari cu echipamente, foloseste-o. SI ai inca 3 forumuri la dispozitie. Cine crezi ca sta sa caute pe coltul comunistelor ca sa vanda cuiva armura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate