sorinco Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 are cineva idee ce pret are Z750 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 Pai iti dai seama daca piticu asta de 1.83 sta asa pe ea cum stam noi astia mai bine hraniti pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoreta007 Postat Octombrie 1, 2003 Share Postat Octombrie 1, 2003 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Octombrie 4, 2003 Autor Share Postat Octombrie 4, 2003 are cineva idee ce pret are Z750 ? Inca nu au intrat in fabricatie si sunt "nepretuite", o sa va anunt de preturi la modelele 2004 cand o sa am ceva vesti de la kawa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Octombrie 4, 2003 Autor Share Postat Octombrie 4, 2003 P.S. Ce ai tu cu ZX-7R-ul de zici ca doar ala l-ai cumpara second??? Ai tu unul si esti foarte multumit de el??? N-am inteles care-i motivul...??? Salutare M-ai lovit la seniment pai ce ai cu ZX7-le, ca mie-mi place rau. E cam singurul second hand pe care mi l-as mai lua. (de la kawa vorbesc) Zi-mi si mie ce sti despre el de te face sa crezi ca nu e o alegere buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Octombrie 4, 2003 Autor Share Postat Octombrie 4, 2003 Kawasaki prezinta modelu asta ca fiind unul touring, acu scuze , dar nu imi imaginez sa parcugri cateva sute de km dintr-o bucata cu asa ceva , si mie imi place fff mult, dar nu are cum sa fie touring!! Greseala de incadrare este a mea, ar fi trebuit sa fac pe pagina o rubrica speciala "naked", dar deja erau multe categorii si m-am gandit sa reduc din ele. Sory Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Octombrie 11, 2003 Share Postat Octombrie 11, 2003 Nu satiu daca stiti dar scoate Kawa si varianta de 600 cmc (Z6). Asta are toba obisnuita nebifurcata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Octombrie 11, 2003 Autor Share Postat Octombrie 11, 2003 Kawa a scos deja, Z750 nu Z6, si ai dreptate are o singura toba. Vezi ca sunt poze cu ea aici pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate