Sari la conținut

Curiozitati Yamaha Fz 750 Din '90 Si Nu Numai

radu_moto
 Share

Postări Recomandate

zi-mi te rog ce modificari ai facut la bascula sau nu trebuie ca vad ca tiai schimbat janta pe spate crackerx si ce dimensiuni la anvelopa ai merci

numa bine

--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 14:44 -------------
up :what:

--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 14:46 -------------
up

--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 14:47 -------------
up :kiss:

--- Mesaj completat în 18 Feb 2008 14:47 -------------
up :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 weeks later...

sincer nush m a dezamagit baiatu de mai sus cand a zis ``eu nu asi iesi cu asa o motocicleta pe strada``

:D( asta e ! e urata dar bani de alta n am si sunt multzumit de ea iar culoarea i am skimbat o fiink era urata binenteles i am pus si carene e altceva.

Pt athos22 cauta ma pe id nedelcumihay si te ajut ... nu s figurant ai incredere..

--- Mesaj completat în 11 Mar 2008 15:06 -------------
sincer nush m a dezamagit baiatu de mai sus cand a zis ``eu nu asi iesi cu asa o motocicleta pe strada``

:D( asta e ! e urata dar bani de alta n am si sunt multzumit de ea iar culoarea i am skimbat o fiink era urata binenteles i am pus si carene e altceva.

Pt athos22 cauta ma pe id nedelcumihay si te ajut ... nu s figurant ai incredere..

post-14009-1205240694_thumb.jpg

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

:rusinica:( asta e ! e urata dar bani de alta n am si sunt multzumit de ea iar culoarea i am skimbat o fiink era urata binenteles i am pus si carene e altceva.

<small>--- Mesaj completat în 11 Mar 2008 15:06 -------------</small><br/>sincer nush m a dezamagit baiatu de mai sus cand a zis ``eu nu asi iesi cu asa o motocicleta pe strada``

:crack:( asta e ! e urata dar bani de alta n am si sunt multzumit de ea iar culoarea i am skimbat o fiink era urata binenteles i am pus si carene e altceva.

Is curios ce-ai mai facut cu motoreta? Ai noutati?

Link spre comentariu

Salut!

Ma scuzati de offtopic, dar vreau si eu rim stripe :huh: ... galbene, roshii sau albastre! Vreau neaparat! Ma poate ajuta cineva! Am gasit pe forum dar topicul era vechi ...

Va rog! Merci ...

Bafta! :ok:

Link spre comentariu

• 1 month later...

Am revenit :cheers:

Am montat bascula de fzr 1000 pe spate suspensia mi-a dat bataie mare de cap pt. ca sau modificat toate unghiurile pe acolo, cu ocazia asta am schimbat bujii, lichid de frana+ ambraiaj, ulei motor, antigel cam tot ce se putea schimba.

Maine voi veni cu ceva poze si astept pareri referitor la vopsit alb+albastru si mar interesa ce culoare ar merge gentile facute

Link spre comentariu