claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Claudiul sa mai pui 2 tacamuri la tine la masa ca aduce Ardaf cele 2 surori. Ce tacamuri mah , mancam cu mana dintr-un platou ....am vazut eu pe discovery ca asa se mananca prin Bangladesh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 betivilor vad umbre n se va mai araa din cauza vostra nu se va mai arata.Anca sigur se va opune ca-i stricati baiatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Maine vreau sa pregatesc eu masa Claudiule, sper ca ai niste manusi sa nu-mi stric unghiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Maine vreau sa pregatesc eu masa Claudiule, sper ca ai niste manusi sa nu-mi stric unghiile Am manusi , vanucii speed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Am manusi , vanucii speed Perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 betivilor vad umbre n se va mai araa din cauza vostra nu se va mai arata.Anca sigur se va opune ca-i stricati baiatul. Asa e , ne-am comportat ca niste huligani , niste betivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Asa e , ne-am comportat ca niste huligani , niste betivi Care este Eu am fost cuminte ca-l astept pe Mosu'... Nici macar a dracu' n-am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Care este Eu am fost cuminte ca-l astept pe Mosu'... Nici macar a dracu' n-am fost tu esti a dracu si cand dormi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vadumbre Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 betivilor vad umbre n se va mai araa din cauza vostra nu se va mai arata.Anca sigur se va opune ca-i stricati baiatul. bine ca nu ne-ati mancat, cand am intrat in casa ... si cu bautura nu am baut ca atunci cand cunosti pe cineva i-ti faci o impresie si vroiam ca la prima impresie sa ies bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 tu esti a dracu si cand dormi Nu este adevarat! Sunt cea mai draguta de la un timp Mesaj completat bine ca nu ne-ati mancat, cand am intrat in casa ... si cu bautura nu am baut ca atunci cand cunosti pe cineva i-ti faci o impresie si vroiam ca la prima impresie sa ies bine Sa te vedem data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 liuba3d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 liuba3d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Maine vreau sa pregatesc eu masa Claudiule, sper ca ai niste manusi sa nu-mi stric unghiile Daca pregateste cami masa mancam e revelion. Asa e , ne-am comportat ca niste huligani , niste betivi Mai ales tu,cand trebuia sa faci o impresie buna altfel nu ne mai aduce Ardaf surorile.Liuba??? Mesaj completat Vad umbre ai cumparat ma seminte nu te-ai lasat,o sa a inca 2 ani de acu incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Daca pregateste cami masa mancam e revelion. Dar insist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Hello!...v-am prins ....nu mai dati voi petreceri fara mine ..... hai Craciun fericit! la toti mai putin mie....ca eu mananc si beau si acum si in ianuarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 liuba nu a fost petrecere a fost un consiliu al vrajitoarelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 liuba nu a fost petrecere a fost un consiliu al vrajitoarelor. Si tu ai fost gazda primitoare.....deci cel mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Si tu ai fost gazda primitoare.....deci cel mai rau puteai sa fi si tu daca ai fi acceptat sa fi sotia mea...Asta e,lasa ca ma fac e mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 puteai sa fi si tu daca ai fi acceptat sa fi sotia mea...Asta e,lasa ca ma fac e mare... La ce te referi cand spui "mare'...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La ce te referi cand spui "mare'...... am spus mare nu de 7 ori pe noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 La ce te referi cand spui "mare'...... ... Mesaj completat Am facut pomu ,am facut pomu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 ... Mesaj completat Am facut pomu ,am facut pomu Si eu si eu....am terminat si curatenia....cu mancare stau prost dar am bautura ....deci hai la party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 Maine vreau sa pregatesc eu masa Baieti, mi-a parut bine sa va cunosc Am facut pomu ,am facut pomu Are ingeras in virf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Baieti, mi-a parut bine sa va cunosc Are ingeras in virf? n-are ingeras , are stelutza eu nu o sa mananc nimic Editat Decembrie 24, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 am spus mare nu de 7 ori pe noapte. pai nu motoul meu este...3cm...3 sec.....am crezut ca mare se refera la cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate