BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 La multi ani tuturor " Marinilor " dotati !! Ce caterinca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buna seara/dimineata etc. Ce s'a mai intamplat pe aici cat am lipsit? Draga nasule,am placerea sa te informez urmatoarele:buburuza si-a luat permisul,Nicolas s-a apucat de baut vartos,Aex nu depaseste viteza legala,Kali nu ma mai iubeste,Angel s-a apucat de cantat la pian,Dan Radu pierde la table non stop si tot asa...Era sa uit cel mai important lucru;Nelson are gagica. La multi ani tuturor " Marinilor " dotati !! Uite ce inseamna femeia, numai la barbati se gandeste.Cred ca ai o problema.....Nimeni de pe aici nu e doatat,de fapt depinde cu ce..... Costasadrian mai misti bai baiatule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Am dat si eu un PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 PM e aprobat.........Lasa nu schimba subiectul,placinta.......si mai repede...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Draga nasule,am placerea sa te informez urmatoarele:buburuza si-a luat permisul,Nicolas s-a apucat de baut vartos,Aex nu depaseste viteza legala,Kali nu ma mai iubeste,Angel s-a apucat de cantat la pian,Dan Radu pierde la table non stop si tot asa...Era sa uit cel mai important lucru;Nelson are gagica. Uite ce inseamna femeia, numai la barbati se gandeste.Cred ca ai o problema.....Nimeni de pe aici nu e doatat,de fapt depinde cu ce..... Costasadrian mai misti bai baiatule? da BUBURUZA DE BAUT. FELICITARI PM aprobat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buburuza tre sa dea de baut si nu oricum,unitatea de masura acceptata e butoiul,cu dozatorul o ajut eu..... Ce dracu o fi cu atata inactivitate,aveti nevoie de un subiect incitant........sa ma gandesc........... Nicolas am ramas setat.....PLACINTA.... Am o intrebare adresata tuturor ce au un raspuns......De ce dracu e Dan Radu fericit? Maine se anunta multe grade deci se cam impune un Aqua magic sau cum se cheama....doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Maine se anunta multe grade deci se cam impune un Aqua magic sau cum se cheama....doritori? I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Maine se anunta multe grade deci se cam impune un Aqua magic sau cum se cheama....doritori? Vreau si eu, dar pot doar in weekend Mergeti in weekend? Apropo, luna asta se fac 4 ani de cand sunt copilul nimanui in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) Vreau si eu, dar pot doar in weekend Mergeti in weekend? Apropo, luna asta se fac 4 ani de cand sunt copilul nimanui in Bucuresti pai nu te-am adoptat noi ??? sa vina copii la mine... la tatele care le am... ma tine ! deabia astept sa termin munca sa mai dau o tura pe la dragomiresti care se mai baga ? lu ala cu aqua magicu lui, ii dorim multa sa natate, o tocanita de ciuperci de piele, bube, raie, daca mai trimite dastea in cursul saptamanii , cand oamenii seriosi ca mine, care freaca DUDA nu au cum sa-l insoteasca. mai bine mai stai prin patutz ! Editat Septembrie 8, 2008 de mandibula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Buburuza tre sa dea de baut si nu oricum,unitatea de masura acceptata e butoiul,cu dozatorul o ajut eu..... Ce dracu o fi cu atata inactivitate,aveti nevoie de un subiect incitant........sa ma gandesc........... Nicolas am ramas setat.....PLACINTA.... Am o intrebare adresata tuturor ce au un raspuns......De ce dracu e Dan Radu fericit? Maine se anunta multe grade deci se cam impune un Aqua magic sau cum se cheama....doritori? Am vazut! Nu am facut! La 20.30 la Cearceafuri! Am vazut! Nu am facut! La 20.30 la Cearceafuri! in seara aceasta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 I'm in! Inseamna ca am cu cine sa fac topless eu port cupa B,sau nr 2. Vreau si eu, dar pot doar in weekend Mergeti in weekend? Apropo, luna asta se fac 4 ani de cand sunt copilul nimanui in Bucuresti In week-end nu o sa fiu pe aici oricum nu ai ce cauta acolo ca e macel si tre sa te bati cu toti copilasii pe colacei. pai nu te-am adoptat noi ??? sa vina copii la mine... la tatele care le am... ma tine ! deabia astept sa termin munca sa mai dau o tura pe la dragomiresti care se mai baga ? lu ala cu aqua magicu lui, ii dorim multa sa natate, o tocanita de ciuperci de piele, bube, raie, daca mai trimite dastea in cursul saptamanii , cand oamenii seriosi ca mine, care freaca DUDA nu au cum sa-l insoteasca. mai bine mai stai prin patutz ! Concluzionam:domnul Mandibula vrea sa se ia in piept cu mine...........Ciuperci am dar nu le dau la nimeni pt ca sunt egoist,in week-end sunt plecat de obicei si daca vrei sa sti m-am dat jos din pat de 5 min,am pus macatul si m-am asezat la loc... Am vazut! Nu am facut! La 20.30 la Cearceafuri! Uite ma cine ma iubeste pe mine.......Nu mi-a adus placinta sa nu fac burta mare.......sau a mancat-o ea pe toata.......Nicolas se gandeste la binele meu si vrea sa ma ajute sa o combin pe Alexandra sau deja a sunat si stie ca nu e acolo, sa-mi rupa inima.... Cat despre cearceafuri sa vad daca pot sa gasesc o fereastra in programul meu incarcat..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari Buburuzoo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 COncluziond nu stie nimeni de ce e fericit Dan Radu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 all....La multi ani tuturor sarbatoritilor :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 all....La multi ani tuturor sarbatoritilor Bine ca nu e nici un sarbatorit,numai buburuza tre sa ude permisul.......Sa-l stapanesti sanatoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 (editat) COncluziond nu stie nimeni de ce e fericit Dan Radu? nu-ti voi spune secretul , reteta fericirii mele , Editat Septembrie 8, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Felicitari pentru permis si din partea mea sa l stapanesti sanatoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikolas_09 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Bubu, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cum faci un barbat fericit? 1. Gateste pentru el 2. Fa dragoste cu el 3. In rest lasa-l in pace (no offens cosmin_sn ) CUM FACI O FEMEIE FERICITA Trebuie sa fii pentru ea: 1. prieten 2. societate placuta 3. iubit 4. frate 5. parinte 6. maestru 7. educator 8. bucatar 9. timplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-insarcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tata bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumet 30. creativ 31. puternic 32. intelegator 33. tolerant 34. precaut 35. ambitios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Cum faci un barbat fericit? CUM FACI O FEMEIE FERICITA Trebuie sa fii pentru ea: 1. prieten 2. societate placuta 3. iubit 4. frate 5. parinte 6. maestru 7. educator 8. bucatar 9. timplar 10. instalator 11. mecanic 12. electrician 13. stilist 14. sexolog 15. co-insarcinat 16. psiholog 17. psihiatru 18. terapeut 19. autodidact 20. organizator 21. tata bun 22. curat 23. simpatic 24. atletic 25. tandru 26. atent 27. galant 28. inteligent 29. glumet 30. creativ 31. puternic 32. intelegator 33. tolerant 34. precaut 35. ambitios 36. curajos 37. credincios 38. respectuos 39. pasional 40. competent gresit. aveti dreptul la 3 ! asa ca alege repede ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dap...3 liste de genul asta...mai am de completat... Si nu uita : 41. sa-i faci des complimente 42. sa mergi cu placere la cumparaturi 43. sa nu exagerezi 44. sa fii bogat 45. sa fii rezistent la stres 46. sa nu te uiti dupa alte femei si in acelasi timp : 47. sa nu fii gelos 48. sa-i dai libertate 49. sa ai o relatie buna cu familia ta, fara s- o neglijezi pe ea 50. sa o consolezi si sa-i ridici moralul in momentele dificile si foarte important: 51. sa nu uiti aniversarile a ei si a celorlalti membri ai familiei, prieteni, aniversarea casniciei voastre si a tuturor prietenilor, aniversarea logodnei voastre si....toate datele posibile pe care ea le uita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 dap...3 liste de genul asta...mai am de completat... si pana o sa gasesti unul care sa indeplineasca 10% din listele tale... o sa ........ ramai cu listele o sa-ti cresca mustata, o sa ti se zbarceasca pielea, o sa ajunga omul pe luna, etc. concluzia : mai bine te fericesti singura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anii_zboara Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma fericesc singura de mult timp....vorbeam asa ipotetic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma fericesc singura de mult timp....vorbeam asa ipotetic.. cred ca "vorbeam asa ipotetic" e LE, si-a dat seama la timp ca ieseau discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 ma fericesc singura de mult timp....vorbeam asa ipotetic.. cred ca "vorbeam asa ipotetic" e LE, si-a dat seama la timp ca ieseau discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate