costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 si diseara, diseara diseara? va astept la DJs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Au cantat prea multe melodii! Nu noi suntem de vina! Asa e... In plus, prea multi isi etalau talentele de dansatori pe acolo si ne distrageau atentia Lui Angel ii era fricuta sa nu-l ia fetele la dans si la pupat si se facea ca are alte treburi Editat Septembrie 19, 2008 de super_buburuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 PS: intrarea in club si masa sunt moca, iar consumatia.................vine insotita de nota de plata;P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 PS: intrarea in club si masa sunt moca, iar consumatia.................vine insotita de nota de plata;P Foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 si diseara, diseara diseara? va astept la DJs Mai dau aia cu flacari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Mai dau aia cu flacari? daca ii rogi frumos............. dar fetele sunt sigur pe bar Editat Septembrie 19, 2008 de costin_hammer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 dar fetele sunt sigur pe bar Si ce fete... Imi aduc aminte de alea de la Nemo de pe vremuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Si ce fete... Imi aduc aminte de alea de la Nemo de pe vremuri. Bebelu, hai cu noi deseara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Bebelu, hai cu noi deseara! Nu sunt in Bucuresti. Plec la VL la ai mei sa rezolv cu politia (a se citi cu cateva zeci de pagini in urma) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) Nu sunt in Bucuresti. Plec la VL la ai mei sa rezolv cu politia (a se citi cu cateva zeci de pagini in urma) Pleci dimineata Daca te hotarasti te asteptam Multa bafta cu politia! Editat Septembrie 19, 2008 de paispe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Q: Why did the blonde keep taking off and putting the Pepsi bottle cap back on? A: Because it said, ''Sorry, try again.'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 pauza de masa???? unde e toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 pauza de masa???? unde e toata lumea? Pai unii mai si "munceste" nu ca altii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 filmu Pai unii mai si "munceste" nu ca altii ... unii munceste pe branci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Pai unii mai si "munceste" nu ca altii ... faceti scandal ca vreti sa fiti sefi si sa stati degeaba toata ziua zi bai nene ca esti baiat ca ne dai palpitatii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iepuras, prezinta-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iepuras, prezinta-te l ai luat cu iepuras si a fugit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Se intoarce el, iepurasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 iepuras, prezinta-te Imi pare rau sa va dezamagesc , nu sunt baiat (nu reusesc sa-mi schimb statusul in "membra" damn...poate ma ajuta careva ) Ce sa va zic despre mine ... deocamdata sunt doar soferitza,dar astept si motorul. App,sa nu ma intrebati ce caut pe forum in conditiile astea. Jeez,ce greu e sa te prezinti Happy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Cati ani ai? Poza? Cand dai de A? Ce moto vrei sa iti iei? Posteaza aici /index.php?...0&start=120 sa te faci membra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Cati ani ai? Poza? Cand dai de A? Ce moto vrei sa iti iei? Asa paispe, cand isi ia moto o chemi la adunarea fetelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Asa paispe, cand isi ia moto o chemi la adunarea fetelor. Fii atent strategie... O fata motociclista are prieteni motociclisti (obligatoriu!!!) Cunoscand fete motocicliste si anturandu-ma separat cu fiecare... le cunosc si prietenii motociclisti. aaaaaaa... ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Cati ani ai? Poza? Cand dai de A? Ce moto vrei sa iti iei? Posteaza aici /index.php?...0&start=120 sa te faci membra! 24ani. In poza de la avatar nu sunt eu,e Joey Jordison...daca-s rockeri p-aici,vor stii despre cine e vorba hehe. O sa va dau ma si poze cu mine,calm down. Dau de A abia in primavara Pana atunci ... rup strazile cu masina Moto : k orice iubitor de motoare,imi place R6...dar na,as fi inconstienta sa il iau p-asta la inceput,asa k m-am reorientat catre SV1000. PS : Thanks Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Scoate-ti SV1000 din cap Treci pe la sectiunea de incepatori si cea de accidente. Ce iti doresti de la o motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 Imi pare rau sa va dezamagesc , nu sunt baiat (nu reusesc sa-mi schimb statusul in "membra" damn...poate ma ajuta careva Ce sa va zic despre mine ... deocamdata sunt doar soferitza,dar astept si motorul. App,sa nu ma intrebati ce caut pe forum cum sa ne dezamagesti domnisoara, fetele sunt mereu ce motoreta astepti? carnet categoria A ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate