breten_razvan Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ale mele erau cu rock, dar Borris sigur nu a stiut ce face Corect. Cat ati baut aseara? nu am baut decat bere fara alcool si m-am culcat la 2 si ceva....imi vine sa plang de somn....andra imi faci si mie un masaj la tample?sa ma destresez putin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Hello Ruxandra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Hello Ruxandra Hello Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 andra imi faci si mie un masaj la tample?sa ma destresez putin? Imediat! E mai bine acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Imediat! E mai bine acum? cata violenta .... unde naiba a disparut romantismul...... cred ca a ramas pe la Bran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Dan, iesim si noi la o plimbarica azi? stii ca am ceva sa-ti dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) Dan, iesim si noi la o plimbarica azi? stii ca am ceva sa-ti dau iesim , de data asta nu mai lipsesc . Promit Editat Noiembrie 4, 2008 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 iesim , de data asta nu mai lipsesc . Promit Danutz,unde e intalnirea? Vrem sa iesim si noi cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 iesim , de data asta nu mai lipsesc . Promit sper, ca altfel nu-ti mai dau ce ti-am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 sper, ca altfel nu-ti mai dau ce ti-am luat Fidelutza cu lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 la aceeasi ora si in acelasi loc , ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 la aceeasi ora si in acelasi loc , ok ? ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Fidelutza cu lapte Mi-ai facut o poftaaaa, parca ii simt si gustul la aia facuta de mama cand eram mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Mi-ai facut o poftaaaa, parca ii simt si gustul la aia facuta de mama cand eram mic. Ce uameni! Ma duc sa-mi fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce uameni! Ma duc sa-mi fac Shinule,fa mai multe portii pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!!!!!!!! Mi-ai facut o poftaaaa, parca ii simt si gustul la aia facuta de mama cand eram mic. Stiu,si eu mor dupa fidea cu lapte.....orez cu lapte....gris cu lapte.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Shinule,fa mai multe portii pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz!!!!!!!!!!!! Stiu,si eu mor dupa fidea cu lapte.....orez cu lapte....gris cu lapte.... ce placeri aveti si voi ... parca ati fi citat dintr-un meniu de prescolari , glumesc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce placeri aveti si voi ... parca ati fi citat dintr-un meniu de prescolari , glumesc ... ce rau esti... hai ca mi-ati facut si mie pofta...ma duc sa-mi fac o portie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce rau esti...hai ca mi-ati facut si mie pofta...ma duc sa-mi fac o portie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ce placeri aveti si voi ... parca ati fi citat dintr-un meniu de prescolari , glumesc ... cacao cu lapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Imediat! E mai bine acum? asa m-ai tratat tot week endu,ai reprezentat pt mine moartea pasiunii am ramas cu sechele cata violenta .... unde naiba a disparut romantismul...... cred ca a ramas pe la Bran dane si doar ai vazut si tu ce cuvinte frumoase imi zicea....ce ma mai alinta...ce ma mai mangaia borris sa imi dai un pm cu nr de tel ca nu il am sa iti propun o combinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ufff ... numai la combinatii ti-e gandul Razvane ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honey Bunny Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) dane si doar ai vazut si tu ce cuvinte frumoase imi zicea....ce ma mai alinta...ce ma mai mangaia Zbori tu sau te zbor eu? Editat Noiembrie 4, 2008 de Honey Bunny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
breten_razvan Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ufff ... numai la combinatii ti-e gandul Razvane ..... l-am vazut pe boris ca e barbat bine si daca nu merge cu andra ,macar la el poate pica ceva Zbori tu sau te zbor eu? mi-e frica de inaltime....dar poti sa ma imobilizezi la pamant,as intineri cu 10 ani sa te aud strigand :CULCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RamonaM Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 mai copchii.........voi prestati si voi ceva la serviciu ala, sau doar va facetzi? ca unii nu mai pot de atata munca........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 4, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2008 Ce facem duminica? Kali si Choparica sunt free. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate