Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Uhh, maybe I'll be back! ® Editat Februarie 11, 2009 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Distruga Terminatoareo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Distruga Terminatoareo promotzie sambata de Valentine's...I'll break ya neck 4 free Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 @ ALL FORUMIST PITZI BORN 2 BE JUST PASSENGERS le prezint the releases. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Mai, tu ai ramas cu un fix N-am mai vazut pe nimeni p-aci, daramite pasageri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Finule, te-a mancat la poponeata, ia pagini acum. Nush daca reusim 30, da incercam. Hai lumeeee, sa nu il dezamagim pe Sonea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Bine, hai bagam mare! Balauree, treci si tu la aparat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Finule, te-a mancat la poponeata, ia pagini acum. Nush daca reusim 30, da incercam. Hai lumeeee, sa nu il dezamagim pe Sonea. io zixa scrie cat mai multzi din aia cu semnatura lunga sa facem norma! @ shin: nu am ramas cu niciun fix, m-am adresat in general... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 @ shin: nu am ramas cu niciun fix, m-am adresat in general... In general ai abordat cam des subiectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 In general ai abordat cam des subiectul Pai din cate stiu aici nu e forum de tablishti, paintballishti, patinatori internationali sau adepti ai MISA. Aia ar trebui sa fie conferentziari de messenger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Poate (la fel ca mine, in clipa asta) n-au acces la messenger. Si-n plus, chiar daca unii din ei nu-s inca motociclisti cu acte-n regula, toti au dorinta sa devina intr-o buna zi, iar noi ar trebui sa-i incurajam, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Poate (la fel ca mine, in clipa asta) n-au acces la messenger. Si-n plus, chiar daca unii din ei nu-s incamotociclisti cu acte-n regula, toti au dorinta sa devina intr-o buna zi, iar noi ar trebui sa-i incurajam, nu? Da, bineinteles ca-i incurajam, daca ne intreaba despre domeniul moto, ca la table nu prea ma pricep. 6-6? sau 6-9? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 69 suna bine, da' daca ma intrebi pe mine, mai bine vorbim de table Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 69 suna bine, da' daca ma intrebi pe mine, mai bine vorbim de table mai bine nu manelizam topicu' cu d-astea, ca deja e full din lunile de iarna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) N-avem mai ce discuta. Eu am Honda, tu ai Honda, astea nu se strica PS: am schimbat tot pe ea In afara de motor si cadru. Compresie 11 pe toti cilindrii, motor din '92. LUX!! Dupa ce o tunez un pic (mai mult) si iau lectii de dat in blana, o sa fac RR-ul (cu un "pilot" fitos dar neantrenat) sa para trotineta. Ma gandesc sa mai pun un 10 cai pe ea, sa fie cu adevarat surprinzatoare Editat Februarie 11, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 N-avem mai ce discuta. Eu am Honda, tu ai Honda, astea nu se strica PS: am schimbat tot pe ea In afara de motor si cadru. Compresie 11 pe toti cilindrii, motor din '92. LUX!! Dupa ce o tunez un pic (mai mult) si iau lectii de dat in blana, o sa fac RR-ul (cu un "pilot" fitos dar neantrenat) sa para trotineta. Ma gandesc sa mai pun un 10 cai pe ea, sa fie cu adevarat surprinzatoare Accept provocarea, habar n-ai cu cin' te pui ...am facut cursurile pe Amckart cu piloti adevaratzi, ceea ce-ti recomand si tie, nu-i da blana aiurea pe strada, ca asta poate oricine watch&weep: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Anu' asta n-am bani de Serres, da' pe Amkart si la Bacau tot ma dau. Daca se combina ambitia lui Balamuc de a antrena piloti cat mai buni cu ambitia mea de a-i depasi chiar si pe cei ce au inceput cu un sezon inainte... well, ramane sa ma rog sa am un pic de talent Cat au durat cursurile, ~cat te-au dus ($$$) si cam ce ai invatat in plus? Editat Februarie 11, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Pai din cate stiu aici nu e forum de tablishti, paintballishti, patinatori internationali sau adepti ai MISA. Aia ar trebui sa fie conferentziari de messenger. E forum de prieteni cu o pasiune comuna : moto. Sunt si au fost si oameni in plus, fara treaba cu moto, dar aia au disparut sau or sa dispara usor, usor. Anu' asta n-am bani de Serres, da' pe Amkart si la Bacau tot ma dau.Daca se combina ambitia lui Balamuc de a antrena piloti cat mai buni cu ambitia mea de a-i depasi chiar si pe cei ce au inceput cu un sezon inainte... well, ramane sa ma rog sa am un pic de talent Cat au durat cursurile, ~cat te-au dus ($$$) si cam ce ai invatat in plus? Vezi ca e topic separat, e acolo si nr de tel al lui Trancanici in caz ca te intereseaza. Iti trebuie si niste echipament ca sa intri, nu casca + jeans si bascheti racing. Editat Februarie 11, 2009 de BBL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Am facut cu Victor Nemes si cu Trancanici. Cursul era 5 milioane/150 euro anul trecut pt 10 sedinte. De invatat am invatat sa merg lejer pe moto, s-o stapanesc in orice conditii (incalzirea o faci 2 tururi cu o mana si 2 in picioare pe moto) apoi in functie de nivel te pune sa opresti brusc, la punct fix, sa iei curbele cat mai inclinat (iti trebuie costum sau pantaloni cu slidere - nu se accepta genunchiere sub/peste blugi), franarea cu evitarea unui obstacol imaginar, chiar si fiind aplecat pe curba, sa mergi descriind un cerc cat mai strans si intr-un sens si in celalalt, apoi inveti trasele ideale de luat curba, iar spre sfarsitul cursului abia sa mergi repede si sa scoti un timp cat mai bun pe circuit. Cam atat in principiu...m-a ajutat foarte mult sa merg relativ tare pentru un pilot fitzos:)) si sa nu am niciun accident, evitand foarte multi asi ai volanului sau chiar copii/pietoni ce mi-au sarit in fata. Nu am fost pe Serres sau Bacau, dar nici nu imi doresc sa scot cel mai bun timp pe circuite, prefer sa merg intr-un tur al Europei de placere, nu vreau sa risc vreo cadere incercand sa-l imit pe Rossi. Si ma tine si sa ii dau blana...am mers cu 262 si inca ma mai tinea, dar motoreta a zis pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Am echipament Inca sunt in dubii, Trancanici vs Balamuc Mie-mi cam place cum mentoreaza Balamuc si cum repara moto PS: eu nu zic ca nu-i dai top speed ci pun problema cat de repede ajungi acolo. Motorul tau e mult mai capabil ca al meu dar in trafic depinde si care din noi e un pic mai intraznet Editat Februarie 11, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Am echipament Inca sunt in dubii, Trancanici vs Balamuc Mie-mi cam place cum mentoreaza Balamuc si cum repara moto PS: eu nu zic ca nu-i dai top speed ci pun problema cat de repede ajungi acolo. Motorul tau e mult mai capabil ca al meu dar in trafic depinde si care din noi e un pic mai intraznet ramane de vazut...am avantajul cursului de pilotaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) Ho, ca nu ma dau acu' cu tine. O luna Am timp de un pic de amkart, ceva mers in blana printre masini si franari de urgenta pe stradute necirculate. Sa te gandesti la un traseu care sa-ti convina. Sa nu te aud cu A2 sau DN Ceva cu un pic de trafic, sa se vada si cum ne strecuram, ca pe A2 ma face si-un incepator cu motoru' tau Worry not, ma pregatesc, sa fiu un challenge pe masura LE: si mai fac niste upgrade-uri. Deja filtru, bujii alea alea o sa conteze ceva. Carburatia e abia facuta. Placute schimbate, gume schimbate, n-a ramas nimic neschimbat la el. De aspect nu m-am atins deloc si-i inca naked, da' se face si asta Editat Februarie 11, 2009 de shin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Sa vedeti avantaje cand dati de nea gigi cu dacia model remat fara oglinzi sau de nistorescu cu gipanu' Provocarile lasati-le pentru circuit (zic eu ca si amator). Shinule, dupa cate ai patit eu zic sa lasi "indrazneala" la o parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Drobul de sare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate