mandibula Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 nu stiu sa citesc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 nu stiu sa citesc . Nici eu sa scriu....ha ha ha Intrebare intrebatoare ....ce facem de 1 mai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Intrebare intrebatoare ....ce facem de 1 mai? Facem, facem,... Cica s-a facut un draft cu traseul dar se pare ca e cam lungut si nu prea ne lasa timp de vazut ceva. Ar trebui sa ne adunam la un moment dat si sa punem la punct traseul si ce anume vizitam. Plus facut niste rezervari pe la niste locuri de dormit ca nu prea o sa fie vreme de stat la cort mai ales ca o sa fie cam mohorita vremea plus ca o sa cam fim pe la munte. Eu imi fac bagajul de vreo saptamina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Nici eu sa scriu....ha ha haIntrebare intrebatoare ....ce facem de 1 mai? Bă, eu mă duc la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Unde ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Bă, eu mă duc la mare Si ce faci acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalushu'mic Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Si ce faci acolo ? Vrajeste meduze ! Le spune "Uite Luna , uite steaua ...etc " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Vrajeste meduze ! Le spune "Uite Luna , uite steaua ...etc " Si le invata sa dea din cap pe ritm de hip hop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Fetele, ce faceti de 1 mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Fetele, ce faceti de 1 mai ? da tu cu alexandra ta ce faceti de 1 mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Bă, eu mă duc la mare O sa te ploua pina la chiele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ori in Vama, ori la CJ, depinde ce zice si don'soara Haotika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Vrajeste meduze ! Le spune "Uite Luna , uite steaua ...etc " Ai zis ceva de Steaua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Da, da, ca e naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Da, da, ca e naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Vrajeste meduze ! Le spune "Uite Luna , uite steaua ...etc " De făcut am eu ce face, vreme bună să fie O meduză, o hamsie... se găsesc de vrăjit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Da, da, ca e naspa tie chiar iti place la urgenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce-i bre, nu-i voie cu Dinamo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca e urat ma gandeam la traseul ala pe care il facuse Kali daca e cald la mare.....Ce ziceti?parca si eu as vrea la mare mai mult...Bagajul e gata la mine repede,imi pun celalalt tricou in rucsac.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costin_hammer Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Ce-i bre, nu-i voie cu Dinamo ? sa te prezinti cu lesa in dinti la urmatoarea intalnire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Daca e urat ma gandeam la traseul ala pe care il facuse Kali daca e cald la mare.....Ce ziceti?parca si eu as vrea la mare mai mult...Bagajul e gata la mine repede,imi pun celalalt tricou in rucsac.... E miÂşto Âşi traseul făcut de Kali, dar mă gândeam că dacă plouă, o să plouă Âşi la munte Âşi decât să mă plouă pe drum pe motor, mai bine mă plouă într-o cârciumă cu o bere în față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Cam ai dreptate ...dar e posibil sa ploua la mare pt ca campie si sa nu ploua acolo.Eu zic sa merge unde nu ploua... Reancepem sa ne intalnim toti intr-o zi asa cum faceam vara trecuta.Intrebarea nu e adresata lu Boris si Buburuzei de care m-am saturat ca de mere acre......Parca era joi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 sa te prezinti cu lesa in dinti la urmatoarea intalnire Nu mai bine cu niste halbere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 pana la urma ce se face de 1 Mai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Cam ai dreptate ...dar e posibil sa ploua la mare pt ca campie si sa nu ploua acolo.Eu zic sa merge unde nu ploua...Reancepem sa ne intalnim toti intr-o zi asa cum faceam vara trecuta.Intrebarea nu e adresata lu Boris si Buburuzei de care m-am saturat ca de mere acre......Parca era joi? Vorba vine "de mere acre". La tine se aplică: "m-am săturat de ei ca de praz" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate