Ruxandra Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ce spuneti dragilor, ne vedem astazi la un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Ce spuneti dragilor, ne vedem astazi la un suc? Hai să ne vedem în Poli la coloana infinitului. Am vorbit Âşi cu Cami Âşi cu ÂŞonea. Editat Iulie 30, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 mi-au expirat numerele , masina e stricata ....eu cu ce vin ? borris ma iei pasager ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Hai să ne vedem în Poli la coloana infinitului. Am vorbit Âşi cu Cami Âşi cu ÂŞonea. la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 la ce ora? Pe la 20:00? Mesaj completat mi-au expirat numerele , masina e stricata ....eu cu ce vin ? borris ma iei pasager ? Te iau, dar nu Âştiu dacă te mai duc înapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) sal , aveti grija ca posibil sa nu va dea voie sa intrati in poli Editat Iulie 30, 2009 de danradu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 sal , aveti grija ca posibil sa nu va dea voie sa intrati in poli De ce crezi că o să le cerem voie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Pe la 20:00?Mesaj completat Te iau, dar nu Âştiu dacă te mai duc înapoi vin cu bicicleta ca e mai sanatos si am si lampi pe spate ...deci pot sta pana se intuneca ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 De ce crezi că o să le cerem voie? nu o singura data am vazut poarta dinspre Iuliu Maniu , inchisa poarta nu bariera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 nu o singura data am vazut poarta dinspre Iuliu Maniu , inchisa poarta nu bariera In cazul acesta nu ar fi mai sigur si mai bine sa mergem la cearsafuri sau la o alta terasa daca aveti alte propuneri...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 In cazul acesta nu ar fi mai sigur si mai bine sa mergem la cearsafuri sau la o alta terasa daca aveti alte propuneri...? Pe plaja la 2mai (a se citi <doua mai>) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 pina la urma unde va intilniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 nu o singura data am vazut poarta dinspre Iuliu Maniu , inchisa poarta nu bariera Ai dreptate, poarta este închisă, dar noi avem motociclete Âşi putem să evităm porțile : ÂŞtiu cel puțin 4 intrări în poli în afară de cele clasice Mesaj completat In cazul acesta nu ar fi mai sigur si mai bine sa mergem la cearsafuri sau la o alta terasa daca aveti alte propuneri...? Hotărâți voi unde vreți. În poli vin, la terase nu mai vin că mi s-a luat să dau 6-8 lei pe un piÂşat de apă plată... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) Pana la urma daca tot sunteti asa nehotarati ... hai la mine ma apuc sa ud pe afara sa fie racoare cand venit ... Si nu e 6 lei apa ) bei 2 litri de cico si tot mai ramane de 2 eugenii ... Asta daca nu sunteti siguri unde vreti sa mergeti... ce aveti de pierdut ... ! Daca stiam ca va intalniti maruram si eu pe langa magazin =)) ( Uverturii 91 ultimul bloc ultima scara dupa semafor 300 m ... pe stanga inspre apusului ... Il duc eu pe claman acasa asta daca ii place dacia... Mesaj completat E mai misto ca in Poli , primii doi care ajung primesc cate o cola din partea mea Editat Iulie 30, 2009 de Mihai_GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 mi-am luat numerele numai ca mi-au dat numere lungi de auto , mi-au dat chiar 2 bucati eroare la ei , probabil maine imi vor da numarul de motor adica patrat ce mai conteaza , e inmatriculata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Ai dreptate, poarta este închisă, dar noi avem motociclete Âşi putem să evităm porțile : ÂŞtiu cel puțin 4 intrări în poli în afară de cele clasice Mesaj completat Hotărâți voi unde vreți. În poli vin, la terase nu mai vin că mi s-a luat să dau 6-8 lei pe un piÂşat de apă plată... va mai intilniti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai_GSX Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 (editat) La mine ramane valabila oferta pana la ora 23:00 cand inchid 2 cico din partea mea Editat Iulie 30, 2009 de Mihai_GSX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Pana la urma daca tot sunteti asa nehotarati ... hai la mine ma apuc sa ud pe afara sa fie racoare cand venit ... Si nu e 6 lei apa ) bei 2 litri de cico si tot mai ramane de 2 eugenii ... Asta daca nu sunteti siguri unde vreti sa mergeti... ce aveti de pierdut ... ! Daca stiam ca va intalniti maruram si eu pe langa magazin =)) ( Uverturii 91 ultimul bloc ultima scara dupa semafor 300 m ... pe stanga inspre apusului ... Il duc eu pe claman acasa asta daca ii place dacia...Mesaj completat E mai misto ca in Poli , primii doi care ajung primesc cate o cola din partea mea imi place dacia , dacie am si eu si n-o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angel pila Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Baaaaaaaaaaa, noi il mai iubim pe Borris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Baaaaaaaaaaa, noi il mai iubim pe Borris? Daaaaaa!!! Eu mi-am pus si poza cu el la avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Buna dimineata ! trebuie facut ceva sa animam topicul asta .. asa nu se mai poate . o zi buna va doresc , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Buna dimineata ! trebuie facut ceva sa animam topicul asta .. asa nu se mai poate . o zi buna va doresc , Shoneeexxx! Uite cum ti se simte lipsa Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Shoneeexxx! Uite cum ti se simte lipsa Buna dimineata! 'neața. Mă vouă vă e dor de mine... Se vede că ÂŞonea munceÂşte. LiniÂşte mare fără băiețel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Boris nu incerca sa schimbi subiectul,sti prea bine ca noi toti te iubim pt gambele tale minunate care elimina feromoni la fiecare incordare.Asta cu cat imbatraneste cu atat se face mai bun,parca at fi un vin...Mie imi e dor de o sera pe mese in Biker s. Saptamana asta ar trebui sa ne vedem si noi toti,cred ca ar fi o realizare ca in ultimul timp majoritatea sau tras pe faș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate