Ruxandra Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Boris nu incerca sa schimbi subiectul,sti prea bine ca noi toti te iubim pt gambele tale minunate care elimina feromoni la fiecare incordare.Asta cu cat imbatraneste cu atat se face mai bun,parca at fi un vin...Mie imi e dor de o sera pe mese in Biker s.Saptamana asta ar trebui sa ne vedem si noi toti,cred ca ar fi o realizare ca in ultimul timp majoritatea sau tras pe faș. asa, asa, profitati ca eu si buburuza nu o sa fim aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Boris nu incerca sa schimbi subiectul,sti prea bine ca noi toti te iubim pt gambele tale minunate care elimina feromoni la fiecare incordare.Asta cu cat imbatraneste cu atat se face mai bun,parca at fi un vin...Mie imi e dor de o sera pe mese in Biker s.Saptamana asta ar trebui sa ne vedem si noi toti,cred ca ar fi o realizare ca in ultimul timp majoritatea sau tras pe faș. sonex ... ai grija tati la mese .. stii ca nu-s prietenoase si daca te sui pe ele te ranesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 asa, asa, profitati ca eu si buburuza nu o sa fim aici NOIr mal ca nu o sa fiti,plecat ca niste matracuci ca s-a deschis sezonul la mistretzi de Mamaia.Ce va pasa voua,vorba lu Angel chiaburi.... sonex ... ai grija tati la mese .. stii ca nu-s prietenoase si daca te sui pe ele te ranesti Dane vb cu baietii aia sa faca niste cadre metalice,oricum e mult mai simplu decat sa slabeasaca baietelul.Oricum partea misto e ca acu am roaba .Facem si noi o combinatiune in week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 (editat) NOIr mal ca nu o sa fiti,plecat ca niste matracuci ca s-a deschis sezonul la mistretzi de Mamaia.Ce va pasa voua,vorba lu Angel chiaburi.... Dane vb cu baietii aia sa faca niste cadre metalice,oricum e mult mai simplu decat sa slabeasaca baietelul.Oricum partea misto e ca acu am roaba .Facem si noi o combinatiune in week-end? Păi facem combinația de care am vorbit sâmbătă. Mergem la Bâlea cu cortul ÂŞi uite Cosmine de ce se duc fetele noastre la mare: http://www.libertatea.ro/stire/ajutooor-sa...cam-250479.html doar nu credeai că se duc să se bronzeze Editat August 4, 2009 de Borris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 ÂŞi uite Cosmine de ce se duc fetele noastre la mare:http://www.libertatea.ro/stire/ajutooor-sa...cam-250479.html doar nu credeai că se duc să se bronzeze Foarte urat din partea ta Borris, sa divulgi secretul nostru asa, in gura mare! Da bine mai arata salvamarii aia Presimt ca o sa fie marea agitata, valuri-valuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Borise a dracu concurenta,tot nu au fatzada ca a ta asa de play boy.Noi mergem la balea cu cortul in week-end adica sambata si duminica. Mesaj completat Ruxandro vezi ca daca intri cu colacelul ala cu lebadutza nu ai nicio sansa sa te salveze aia ca cica au fobie de pasarici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxandra Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Borise a dracu concurenta,tot nu au fatzada ca a ta asa de play boy.Noi mergem la balea cu cortul in week-end adica sambata si duminica.Mesaj completat Ruxandro vezi ca daca intri cu colacelul ala cu lebadutza nu ai nicio sansa sa te salveze aia ca cica au fobie de pasarici. eu stiu sa inot, nu ca tine lasa ca stiu eu ca sunteti invidiosi pe pachetelele lor de muschi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 suna tentant la balea cu cortul dar la ce poza a postat borris ....ma duc la mamaiaaaaaaaaaaa sa vad cu ochiu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 claman nu ma asteptam la asa ceva.O sa vin la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 claman nu ma asteptam la asa ceva.O sa vin la tine. nu ma sonex , ma duc sa vad fetele noastre cum se ineaca langa mal , daca sunt salvamarii ocupati cu flotarile sar eu in apa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 sa faci valuri ,sa fi sigur ca se ineaca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 sa faci valuri ,sa fi sigur ca se ineaca... la cum arata aia (salvamarii) se ineaca cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Hai ca azi mi-a placut de voi. Rad singura in fata monitorului Borisake, sigur ca ne e dor de tine Sonex, vreau si eu la Biker's, dar haideti cu totii saptamana cealalata ca joi pe mine si pe Rux ne asteapta baietii din Mamaia si nu ii putem dezamagi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Hai ca azi mi-a placut de voi. Rad singura in fata monitorului Borisake, sigur ca ne e dor de tine Sonex, vreau si eu la Biker's, dar haideti cu totii saptamana cealalata ca joi pe mine si pe Rux ne asteapta baietii din Mamaia si nu ii putem dezamagi Atunci să vă duceți cu ei la Bikers, că noi nu vă mai luăm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Atunci să vă duceți cu ei la Bikers, că noi nu vă mai luăm bine ca esti online pe forum, pe mess n-ai sta si tu online sa te mai intrebe omu' de sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Atunci să vă duceți cu ei la Bikers, că noi nu vă mai luăm Hai mai Borisake Stii ca noi tot pe tine te iubim Gandeste-te si la mine...poate invat si eu sa inot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 mai baieti , ia trageti o privire aici si va minunati http://pitzipoanca.org/page/2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Mai am loc de 1 - 2 motoare pe comanda din Italia, plec cat mai curand transportul se face cu un mercedes sprinter in care motoarele au destul loc si nu se zgarie sau alte probleme... pret :400 - 500 euro cu totul contact: Septimiu 0752447970 id mess: septimiu_21 septimiu_21@yahoo.com plecarea: max. 15 august 2009 se poate veni cu noi daca se doreste ( pt mai multa siguranta si sa vada omu ce cumpara)...mai ok de asa nu se poate ...facem tot ce se poate k sa fie bine mai ales k-i criza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 bine ca esti online pe forum, pe mess n-ai sta si tu online sa te mai intrebe omu' de sanatate Eu sunt online dar nu mă bagi tu în seamă că eÂşti fițoasă A venit momentul să-mi schimb Âşi eu kitul de lanț. Cât ai dat tu pe al tău că parcă ți l-ai schimbat Âşi tu recent. Mesaj completat Hai mai Borisake Stii ca noi tot pe tine te iubim Gandeste-te si la mine...poate invat si eu sa inot Poate o să înveți să înoți pe sub apă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Eu sunt online dar nu mă bagi tu în seamă că eÂşti fițoasă A venit momentul să-mi schimb Âşi eu kitul de lanț. Cât ai dat tu pe al tău că parcă ți l-ai schimbat Âşi tu recent. Modifici ceva? Vezi la Mac, ca are preturi bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Poate o să înveți să înoți pe sub apă Sa stii ca mi-am luat si profesor de inot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 se anunta vreme naspa in weekend la inaltimi , mai mergem ori gasim alta destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 se anunta vreme naspa in weekend la inaltimi , mai mergem ori gasim alta destinatie mergem la mare daca ploua la munte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 beeeeeei, ati trecut de 13000 de posturi pe topicul asta ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Sonex, vreau si eu la Biker's, dar haideti cu totii saptamana cealalata ca joi pe mine si pe Rux ne asteapta baietii din Mamaia si nu ii putem dezamagi Sunt toti presuri abea asteapta sa-i calci in piciare,numai sa-ti pui cizmele cu toc cui.... Atunci să vă duceți cu ei la Bikers, că noi nu vă mai luăm Ba da suparacios mai e Boris asta,nu stiu ce e cu el ca tare dusmanos e de la o vreme. Am vazut si eu vremea si nu e de bine deloc asa ca eu o sa zic pas saptamana asta.Vreau si eu la mare...... Mesaj completat care iese la o plimbare cu motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate