Borris Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Da , a inceput facultatea si Borris vrea sa alerge studente prin politehnica ,eu recomand sa-l iei pe nanook sa ai mai mult succes Se pare ca borris a scris postul cu nr 15000 , felicitari Cred că studentele din poli îl vor fugări pe Nanook, nu pe mine Postul 15000 pe pagina 1500. Primesc Âşi vreun premiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Stai linistit ca nu face nici o victima . In plus,cred ca stiai de la inceput ca noi venim la pachet.. O vrei pe alexutzza,te alegi si cu kidda ,nu se poate altfel. 2 in 1 pachet promotional Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Stai linistit ca nu face nici o victima . In plus,cred ca stiai de la inceput ca noi venim la pachet.. O vrei pe alexutzza,te alegi si cu kidda ,nu se poate altfel. sper sa mai vina si alte surprize,ma pregatesc temeinic pt urmatoarele surprize. Da , a inceput facultatea si Borris vrea sa alerge studente prin politehnica ,eu recomand sa-l iei pe nanook sa ai mai mult succes Se pare ca borris a scris postul cu nr 15000 , felicitari Degeaba la cat de repede alearga Boris alea se lasa pagubase pana la urma... Cred că studentele din poli îl vor fugări pe Nanook, nu pe mine Postul 15000 pe pagina 1500. Primesc Âşi vreun premiu? Da boris primesti ceva un premiu surpriza. ATENTIE DISEARA LA 8.30 ESTE EMISIUNEA PE ANTENA 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ATENTIE DISEARA LA 8.30 ESTE EMISIUNEA PE ANTENA 1 yap , am vazut si eu aseara promo , dar nu cred ca ajung sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 yap , am vazut si eu aseara promo , dar nu cred ca ajung sa o vad Cred ca o gasesti pe site la antena in cateva zile. De obicei la pun acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) cu rolele merge careva?m-as baga la o miscare usurica dupa 18.30. Hai `neata! /index.php?...t&p=2133625 m-as baga si eu Editat Octombrie 6, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 EU NU MA BAG ca imi e fricutza e ca la patinuar, de sa-mi sparg capul acolo cand pot sa o fac foarte usor in fata blocului,nu mai bat nici drumul pana acolo.Ramaneti cu bine Sonea se duce la munca......sa fiti voi fericiti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 EU NU MA BAG ca imi e fricutza e ca la patinuar, de sa-mi sparg capul acolo cand pot sa o fac foarte usor in fata blocului,nu mai bat nici drumul pana acolo.Ramaneti cu bine Sonea se duce la munca......sa fiti voi fericiti.... asa, asa, munceste ca sa ai cu ce sa ne intretii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Dupa cum bine stiti , miercuri este zi de film nominalizarile pentru vizionare sunt : 1: DISTRICT 9 - DIGITAL - Cu 30 de ani in urma,extraterestrii au luat contact pentru prima data cu omenirea.Toata suflarea Pamantului a asteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriase.Niciuna dintre acestea nu a venit.In schimb acestia erau ultimii ramasi din rasa lor. recomandat de Borris 2: ORFANA - John si Kate,un cuplu cu probleme,iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie.Astfel in casa lor ajunge Esther,un ghiocel de fetitza in varsta de noua ani;insa aceasta ascunde un secret ingrozitor... recomandat de Claman 3: ANUL UNU - Comedie biblica in stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vara haladuiesc in vremurile imemoriale ale Vechiului Testament si interactioneaza, in stilul propriu, cu evenimentele prezentate in acesta. recomandat din oficiu (sa fie si locul 3 ) Sa incepem dezbateriile si sa acordam premiul MILISCAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Dupa cum bine stiti , miercuri este zi de film nominalizarile pentru vizionare sunt : 1: DISTRICT 9 - DIGITAL - Cu 30 de ani in urma,extraterestrii au luat contact pentru prima data cu omenirea.Toata suflarea Pamantului a asteptat atacuri ostile sau avansuri tehnologice uriase.Niciuna dintre acestea nu a venit.In schimb acestia erau ultimii ramasi din rasa lor. recomandat de Borris 2: ORFANA - John si Kate,un cuplu cu probleme,iau decizia de a infia un copil in speranta ca acesta ii va face sa se simta ca o adevarata familie.Astfel in casa lor ajunge Esther,un ghiocel de fetitza in varsta de noua ani;insa aceasta ascunde un secret ingrozitor... recomandat de Claman 3: ANUL UNU - Comedie biblica in stilul caracteristic lui Judd Appatow. Doi pierde-vara haladuiesc in vremurile imemoriale ale Vechiului Testament si interactioneaza, in stilul propriu, cu evenimentele prezentate in acesta. recomandat din oficiu (sa fie si locul 3 ) Sa incepem dezbateriile si sa acordam premiul MILISCAR Eu aÂş merge la District 9, dar dacă lumea vrea Orfana, merg Âşi eu la ăla. Anul unu nu vreau să-l văd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 numai la filme va ganditi.... , cele romanesti nu va mai plac...... ,, Duios Anastasia , trecea." , ,, Rasuna Valea " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 asa, asa, munceste ca sa ai cu ce sa ne intretii Nu ai inteles, voi tre sa munciti sa ma intretineti pe mine. Cine imi da si mie un strop de dragoste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 numai la filme va ganditi.... , cele romanesti nu va mai plac...... ,, Duios Anastasia , trecea." , ,, Rasuna Valea " BD in actiune , Vlad Tepes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Nu ai inteles, voi tre sa munciti sa ma intretineti pe mine. Cine imi da si mie un strop de dragoste? noi iti oferim acel strop de dragoste iar tu muncesti ca sa ne oferi conditii nu-i bine asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Nu ai inteles, voi tre sa munciti sa ma intretineti pe mine. Cine imi da si mie un strop de dragoste? Mooaaamaa,dca te mai aud ca vorbesti asa,divortam ,gata!!! Pai ce-nseamna asta? Iti faci de cap ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 BD in actiune , Vlad Tepes Nu mai zice nimic de teapa ca se face o coada de aici la constanta. noi iti oferim acel strop de dragoste iar tu muncesti ca sa ne oferi conditii nu-i bine asa? Acum ma santajati cu favoruri sexuale ,pana la urma ore merita sa muncesc atatea ore pt 1,5 minute cu fiecare....Aveti grija ce imi mai promiteti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Mooaaamaa,dca te mai aud ca vorbesti asa,divortam ,gata!!! Pai ce-nseamna asta? Iti faci de cap ? nu sunt d-acord cu bataia, dar la sonea chiar nu se mai poate altfel Editat Octombrie 6, 2009 de kidda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Mooaaamaa,dca te mai aud ca vorbesti asa,divortam ,gata!!! Pai ce-nseamna asta? Iti faci de cap ? Renunti asa de repede la toate amintirile fumoase,la toate clipele (nu te mint cu nimic) ce vor veni?Nu vezi ca lumea vrea sa ne desparta,le e ciuda pe dragostea noastra..... Mesaj completat nu sunt d-acord cu bataia, dar la sonea chiar nu se mai poate Imi e fricutza deja sa intru in cuibul de viespi,sigur tabara amandoua pe mine si din trantor devin albinutza..Sa vezi cum plec eu din fundul noptii sa aduc bani sa-si cumpere gentute si rochite.Pana la urma tre sa-mi iau inima-n dinti si sa le dovedesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 merge pana la urma cineva in parc? cu sau fara role? raducu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 ruxandra ai uitat sa mai postezi in ultimul timp. Mesaj completat merge pana la urma cineva in parc? cu sau fara role? raducu? Bravo nevasta imi place la nebunie cum gandesti,vrei sa te obisnuesti cu parcurile pt atunci cand vei plimba cu caruciorul copii nostri.Te rog sa ai grija sa n inclini prea mult caruciorul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 merge pana la urma cineva in parc? cu sau fara role? raducu? merg..18.30..alegeti parcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Bai...... ce-i dezmatul asta aici ... , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Bai...... ce-i dezmatul asta aici ... , daca te referi la chat,ei bine mi-a luat un sfert de ora sa citesc ce s-a scris azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 cred ca, claudiu sigur s-a combint cu vReo matracuca ca altfe nu se explica inactivitatea lui.UNDE MAI PUI CA AIA IL SI ALINTA....ESTI UN ANIMAL... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 merg..18.30..alegeti parcul. Pai Mihaela zicea Izvor ,si Wattu zicea Herastrau Si eu as vota tot pt izvor (ca e mai aproape de mine), oricum eu vin sa va sustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate