danradu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 daca te referi la chat,ei bine mi-a luat un sfert de ora sa citesc ce s-a scris azi. exact , trebuie sa mai mergem pe la Palat , a ramas mult carburant acolo , euro5 , si trebuie consumat dar de mers fara masini , ca sa-l putem dovedi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 exact , trebuie sa mai mergem pe la Palat , a ramas mult carburant acolo , euro5 , si trebuie consumat dar de mers fara masini , ca sa-l putem dovedi io cu mobra nu ma bag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 cred ca, claudiu sigur s-a combint cu vReo matracuca ca altfe nu se explica inactivitatea lui.UNDE MAI PUI CA AIA IL SI ALINTA....ESTI UN ANIMAL... Bai ,eu nu m-am combinat si nici nu ma combin , am avut treaba si ......si cred ca m-am indragostit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danradu Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 io cu mobra nu ma bag. corect , ideia este sa mergem ne-motorizati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Bai ,eu nu m-am combinat si nici nu ma combin , am avut treaba si ......si cred ca m-am indragostit De cine Claudiule? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phaniske Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Pai Mihaela zicea Izvor ,si Wattu zicea Herastrau Si eu as vota tot pt izvor (ca e mai aproape de mine), oricum eu vin sa va sustin Ultima varianta este : Herastau, 18.00. Detalii pe topicul dedicat Continuati, continuati ... (copyright) Editat Octombrie 6, 2009 de Phaniske Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 AI DRACU BETIVI,eu nici nu ma gandesc decat la un mic si u cotlet.eu nu vin la film,plec la munca iar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 AI DRACU BETIVI,eu nici nu ma gandesc decat la un mic si u cotlet.eu nu vin la film,plec la munca iar.... sa mananci si pt mine un mic raducule,e ok ce a zis mihaela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 si eu sunt al dracu de curios...hai arturiseste...claudiule nu sunt prieten cu suspansul asa ca te rog sa spui tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 sa mananci si pt mine un mic raducule,e ok ce a zis mihaela? pt mine e ok..voi alegeti,io ma prezint. ..phooaa..desi urasc parcul ala pt role...si invit pe oricine sa mearga cu rolele mele o jumatate de ora intr-una.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 pt mine e ok..voi alegeti,io ma prezint...phooaa..desi urasc parcul ala pt role...si invit pe oricine sa mearga cu rolele mele o jumatate de ora intr-una.. eu cred ca rolele tale sunt de vina ,nu parcul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) Ultima varianta este : Herastau, 18.00. Detalii pe topicul dedicat Continuati, continuati ... (copyright) Da , perfecta ora 18 , la cat termini scoala ? ca noi lucram pana mai tarziu Mesaj completat si eu sunt al dracu de curios...hai arturiseste...claudiule nu sunt prieten cu suspansul asa ca te rog sa spui tot. N-am ce sa spun .,eu nu vb despre sentimentele mele Si pana la urma , poate e doar o impresie Mesaj completat De cine Claudiule? Editat Octombrie 6, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Da , perfecta ora 18 , la cat termini scoala ? ca noi lucram pana mai tarziu iar ai plecat in pauza de masa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 iar ai plecat in pauza de masa? pauza de masa este la orele 14 fix daca se merge in poli cu rolele vin si eu cu bicla ca role n-am Mesaj completat Pana la urma nu voteaza nimeni pentru filmul de miercuri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 N-am ce sa spun .,eu nu vb despre sentimentele mele Si pana la urma , poate e doar o impresie tare secretos mai esti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Acum au plecat de pe la mine ultimii vizitatori si iar sunt sigurel,de fapt sunt cu baietii de elita pe langa mine care innebunisera ca vazusera un arici.de cine o fi indragostit claudiul?ma asta e prea secretos,poate il descoase cineva ca eu nu am sanse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Acum au plecat de pe la mine ultimii vizitatori si iar sunt sigurel,de fapt sunt cu baietii de elita pe langa mine care innebunisera ca vazusera un arici.de cine o fi indragostit claudiul?ma asta e prea secretos,poate il descoase cineva ca eu nu am sanse. Mai sonea , poate e doar o iluzie , da oricum daca e sa fie ceva n-o aduc sa o cunosti ca mi-o furi , o sa o tin ascunsa ............o desumflu si o ascund in fata de perna si dorm cu capu pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 veniti cu bicicletele la mine daca vreti sa faceti of road,totule sa va intelegeti cu catei ca astia sunt cam dusmanosi cu astia pe doua roti.Sunt fericit rau de tot,nu am nici un motiv special dar ma simt ca un fluturas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 (editat) veniti cu bicicletele la mine daca vreti sa faceti of road,totule sa va intelegeti cu catei ca astia sunt cam dusmanosi cu astia pe doua roti.Sunt fericit rau de tot,nu am nici un motiv special dar ma simt ca un fluturas. Normal ca esti fericit , tocmai ai devenit diva TV parca vad ca in curand o sa apari in toate "show-urile tv" o sa ne uiti Editat Octombrie 6, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 veniti cu bicicletele la mine daca vreti sa faceti of road,totule sa va intelegeti cu catei ca astia sunt cam dusmanosi cu astia pe doua roti. Tu nu te-ai enerva daca ti s-ar invirti WC-ul asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Mai sonea , poate e doar o iluzie , da oricum daca e sa fie ceva n-o aduc sa o cunosti ca mi-o furi , o sa o tin ascunsa ............o desumflu si o ascund in fata de perna si dorm cu capu pe ea Jur ca esti zeul meu,cred ca ai luat-o pe aia care ne-a prezentat-o Mandibula.Aia de costa 5000 euro, nu face nici cartofi prajiti nu iti calca nici camasile dar tot iesi mai bine ca cel putin nu te bodogane la cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Normal ca esti fericit , tocmai ai devenit diva TV parca vad ca in curand o sa apari in toate "show-urile tv" o sa ne uiti io zic sa-i ceri repede un autograf pana nu i se urca celebritatea la cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 io zic sa-i ceri repede un autograf pana nu i se urca celebritatea la cap Eu zic sa tinem de pozele cu el, o sa valoreze ceva in viitor ....mai ales alea cu pleata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Eu zic sa tinem de pozele cu el, o sa valoreze ceva in viitor ....mai ales alea cu pleata o sa facem bani frumosi le scoatem la licitatie peste vr'o 10 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 io zic sa-i ceri repede un autograf pana nu i se urca celebritatea la cap autografele le dau nmai pe sani asa ca scoate sfacul la interval. Eu zic sa tinem de pozele cu el, o sa valoreze ceva in viitor ....mai ales alea cu pleata mai ales alea in cae fac striptese o sa facem bani frumosi le scoatem la licitatie peste vr'o 10 ani si o sa va luati cu banii aia o guma turbo. Mesaj completat mi-a aratat kido pozele de azi,mama ce as fi venit si eu cu toata sleahta de caini dupa minesa ma traga cu caruciorul prin parc,primul in atelaj r fi titi el futadore de chiajna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate