Borris Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Nu cred ca are la "RR-ul" ei Mesaj completat Le: Boriss trage bine Ducati-ul dar mai tare trage RR-ul Cand mai alergem pe niste c'ur(v)be? Care RR trage mai bine? Ăla de la Ducati? Om merge. Fii pe fază că poate o ardem motociclistic weekend-ul ăsta. Keep you posted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La multi ani dlui. avocat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 La multi ani dlui. avocat. Ooooo , e ziua lui domn` avocat ....atunci e musai sa mergem maine la mici , poate mancam ceva gratis La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Acu v-am vazut si eu Bre ce vedete prin Militari si nu numai...) Acum ma primesti acasa?Sau tot pe pres voi dormi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Ooooo , e ziua lui domn` avocat ....atunci e musai sa mergem maine la mici , poate mancam ceva gratis La multi ani ! esti numai pe interes la multi ani, Zuzule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 are si topic la felicitari,dar putemsa-i mai zice odata....La multi ani printule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 Maine la intalnire e musai sa petrecem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 muine pe la ce ora??...iar nu fac revizia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 muine pe la ce ora??...iar nu fac revizia. Pai Raducule , intalnirea de joi , cred ca o sa fie pe la 8 , 8 ci ceva ....mai ramane sa vedem unde mai mergem de data asta Am auzit de o terasa unde se mananca bine si destul de ieftin spre snagov mai exact in ghermanesti ...sau mergem la mititei la branesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oversa Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 (editat) Pai Raducule , intalnirea de joi , cred ca o sa fie pe la 8 , 8 ci ceva ....mai ramane sa vedem unde mai mergem de data astaAm auzit de o terasa unde se mananca bine si destul de ieftin spre snagov mai exact in ghermanesti ...sau mergem la mititei la branesti unde va intalniti? Editat Octombrie 7, 2009 de Oversa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 unde va intalniti? Da , asa e ....mi-a soptit o pasarica , acum cred ca nu e cu suparare daca mergem si noi in locurile voastre Mesaj completat unde va intalniti? cred ca la benzinarie in militari pe maniu la mol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 apar si io...probabil+1. am dat o fuga serile trecute pana la astoria ..praf drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 apar si io...probabil+1.am dat o fuga serile trecute pana la astoria ..praf drumul. am fost pe vara pana la astoria dar nu mi sa parut drumul asa de praf , mai ales ca ne oprim la ghermanesti si pana acolo e cat de cat ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 7, 2009 Share Postat Octombrie 7, 2009 alooo militariul doarme?eu nu am somn deloc....se face ceva maine pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Dai roata jos si te duci doar cu roata. E simplu la cbr ca ai cric central. pai asta era ideea cum dau roata jos? ca nu am cric central Mesaj completat Pai Raducule , intalnirea de joi , cred ca o sa fie pe la 8 , 8 ci ceva ....mai ramane sa vedem unde mai mergem de data astaAm auzit de o terasa unde se mananca bine si destul de ieftin spre snagov mai exact in ghermanesti ...sau mergem la mititei la branesti Si la Ghermanesti si la Snagov se mananca bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Faci ca la cross. O lasi pe o parte pina se ridica roata/rotile de pe pamint si poti sa le scoti cum vrea muschiul tau. Tot asa scoti si capacele laterale (alternator sau cutie viteze) fara sa scoti uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 Noi am fost acolo, dar fetele erau inregistrate. Nu stim daca era facatura sau nu. sau ma rog, Sonea poate sa afle. am vazut si eu secvente, daca nu era facatura erau proaste rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 BUNA DIMINETA VIETNAMMMMMM.....A trecut anul si noi nu am fost la pescuit. Mesaj completat Nu a fost nicio facatua ,asa sunt fele in strea lor naturala....vb d oncurs nu sarit pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 BUNA DIMINETA VIETNAMMMMMM.....A trecut anul si noi nu am fost la pescuit.Mesaj completat Nu a fost nicio facatua ,asa sunt fele in strea lor naturala....vb d oncurs nu sarit pe mine. chiar ca ar merge un pescuit da peste 2 saptamani sa fiu si eu acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 chiar ca ar merge un pescuit da peste 2 saptamani sa fiu si eu acasa vreau sa facem un concurs de prins carasul la apa mica, folosind momeli periculoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 mergem pe undeva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 cu laudiu la bordelurile din Budabesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 mergem pe undeva diseara? Eu merg (ca de obicei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 (editat) cu laudiu la bordelurile din Budabesta. ma taie nevasta in alta parte Editat Octombrie 8, 2009 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Octombrie 8, 2009 Share Postat Octombrie 8, 2009 prezent si eu...8-8.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate