claman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) Nu mai vorbiti de rachiu ca simte Borris asta imediat ce simtzuri are sa ne miroasa tocmai de la Braila Craciun fericit Borisake si salutari alor tai ...mama ce ciorba si ce prajituri am mai mancat PS : vezi cum tirezi si tu din damigeana aia cu visinata Editat Decembrie 25, 2009 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Nu mai vorbiti de rachiu ca simte Borris asta imediat ce simtzuri are sa ne miroasa tocmai de la Braila Craciun fericit Borisake si salutari alor tai ...mama ce ciorba si ce prajituri am mai mancat PS : vezi cum tirezi si tu din damigeana aia cu visinata Crăciun Fericit Âşi vouă, frumoÂşilor Le-am transmis Âşi au zis că ne mai aÂşteaptă, dar să-i anunțăm din timp să gătească cum trebuie Damigeana de viÂşinată s-a evaporat. Ce crezi că păzesc aici de ieri seară? Mesaj completat Crăciun Fericit Âşi vouă, frumoÂşilor Le-am transmis Âşi au zis că ne mai aÂşteaptă, dar să-i anunțăm din timp să gătească cum trebuie Damigeana de viÂşinată s-a evaporat. Ce crezi că păzesc aici de ieri seară? Nu vreau să vă povestesc ca să nu vă fac poftă, dar tocmai am mâncat o felie de tort cu nucă, nes Âşi caramel, de-ți sugi măselele tot restul zilei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Crăciun Fericit Âşi vouă, frumoÂşilor Le-am transmis Âşi au zis că ne mai aÂşteaptă, dar să-i anunțăm din timp să gătească cum trebuie Damigeana de viÂşinată s-a evaporat. Ce crezi că păzesc aici de ieri seară? Mesaj completat Nu vreau să vă povestesc ca să nu vă fac poftă, dar tocmai am mâncat o felie de tort cu nucă, nes Âşi caramel, de-ți sugi măselele tot restul zilei si ce daca , si noi bem si tragem o narghilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Nu vreau să vă povestesc ca să nu vă fac poftă, dar tocmai am mâncat o felie de tort cu nucă, nes Âşi caramel, de-ți sugi măselele tot restul zilei Si eu am fost la mama si am mancat friptura de curcan, sarmalute si cozonac Acum suntem la Claudiul si iti simtim lipsa Craciun fericit tuturor! Mesaj completat Nu mai vorbiti de rachiu ca simte Borris asta imediat ce simtzuri are sa ne miroasa tocmai de la Braila Craciun fericit Borisake si salutari alor tai ...mama ce ciorba si ce prajituri am mai mancat PS : vezi cum tirezi si tu din damigeana aia cu visinata boriss te iubim.... Sonea e cel mai frumos,cel mai destept cel mai cel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 (editat) Sarbatori fericite! Multumesc de urari (via SMS) Cine-i Cristina ? Editat Decembrie 25, 2009 de ser79ban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 am vazut niste filme adorabile si nu amadormit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 am vazut niste filme adorabile si nu amadormit ai inceput sa progresezi...o sa ne gandim la un premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ai inceput sa progresezi...o sa ne gandim la un premiu pot a va sugerez o crestina de 18 ani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Am inceput sa-mi dau seama ce departe m-am mutat. Vreau inapoi in Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 pot a va sugerez o crestina de 18 ani? Nu vrei mai bine o hindusa ? Am inceput sa-mi dau seama ce departe m-am mutat. Vreau inapoi in Militari Noi nu te vrem inapoi in Militari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Noi nu te vrem inapoi in Militari Atunci ma mut in Pantelimon si nu ma mai vedeti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Am inceput sa-mi dau seama ce departe m-am mutat. Vreau inapoi in Militari Sa vedem daca faci ceva in sensul asta.Eu vreau la mare sa calc pe nisip fierbintesi sa a balacesc in valuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Sa vedem daca faci ceva in sensul asta.Eu vreau la mare sa calc pe nisip fierbintesi sa a balacesc in valuri. O sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Ma sacrific si cu o hindusa dar sa fie extra peste crestina.Nu are cum sa se mut Buburuza in Pantelimon ca nu stie sa mai ajunga la munca de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Buburuzo, vezi ca in Pantelimon nu-i curent electric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Ma sacrific si cu o hindusa dar sa fie extra peste crestina.Nu are cum sa se mut Buburuza in Pantelimon ca nu stie sa mai ajunga la munca de acolo Cunosc Pantelimonul ca am lucrat si pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Atunci ma mut in Pantelimon si nu ma mai vedeti... nui baga in seama......barbati=monstri fara suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Buburuzo, vezi ca in Pantelimon nu-i curent electric. Imi fac stoc de lumanarele sau imi da Cosmin lampa pe gaz Mesaj completat nui baga in seama......barbati=monstri fara suflet Ehhh ...nu'i chiar asa. Au si ei suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Buburuzo, vezi ca in Pantelimon nu-i curent electric. nu are ea treaba ca are generator. Cunosc Pantelimonul ca am lucrat si pe acolo nici cu gps nu te descurci Imi fac stoc de lumanarele sau imi da Cosmin lampa pe gaz Mesaj completat cARe Cosmin,daca e vorba de mine nu dau nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liuba3d Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Imi fac stoc de lumanarele sau imi da Cosmin lampa pe gaz Mesaj completat Ehhh ...nu'i chiar asa. Au si ei suflet da, in momentul in care vor sa ajunga la sufletul nostru ...capata si ei dar trecand peste asta eu inca sunt fan barbati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 cARe Cosmin,daca e vorba de mine nu dau nimic. Lasa ca stiu ca nu ma lasi tu la greu asa ca nu mai face pe viteazul Nici macar nu te cheama Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Lasa ca stiu ca nu ma lasi tu la greu asa ca nu mai face pe viteazul Nici macar nu te cheama Mihai Nu fac pe viteazul ,SUNT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
super_buburuza Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Nu fac pe viteazul ,SUNT. Miezule Am facut basici la degete cat am spart azi gheata din jurul masinii sa pot pleca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 Nu fac pe viteazul ,SUNT. SPARTACUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 26, 2009 Share Postat Decembrie 26, 2009 ce ziceati ca faceti de revelion? Palat sau Mosie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate