qwerty123 Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 In martie o sa cumpar un motor nou. Astazi am fost la SIAB. Din ce am vazut, mai mult s-ar potrivi GSX-R 600 (750) sau CBR 600 (900) RR. Nici nu stiu care-i mai bun? Ambele mi s-au parut f. frumoase. Nu stiu din celelalte p. de vedere. Dati un sfat si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 28, 2003 Share Postat Septembrie 28, 2003 eu l-as alege pe cel mai confortabil. nu am motor, dar stiu ca asta este un aspect important. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 always HONDA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Septembrie 29, 2003 Autor Share Postat Septembrie 29, 2003 why exista si vre-o explicatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 pai cand zici Honda iti fuge gandul la fiabilitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 29, 2003 Share Postat Septembrie 29, 2003 Acuma degeaba vb de fiabilitate daca nu place okiului, cum e la mine cu Hondele astea, nu ma mangaie deloc pe pupila .....as alege oricand o kawa zx10 r peste un cbr1000rr, sau 600-le fatza de un 600 rr.....gusturile nu se comenteaza asa ca mucles cozo , toata lumea lauda kawa afara, s-au nimerit romanii sa ii gaseasca defecte......suzuki....hmm....cutii bune, motoare bune....cam fara personalitate dupa parerea mea..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 lasa-ma buei cu pupilele tale!! honda e tare, are frane bune , rezistenta, e ca mertzanul la masini. kawa e un fel de alfa romeo - tare dar te lasa cand ti-e lumea mai draga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 ....vorbise un posesor de Cobra 200D..., exact asa l-a lasat FIrebladu ala care l-am avut eu la vanzare pa tipu de la care am cumparat-o....si era totusi un 96 ....thank u for shopping woahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 ma lasa rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabry Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 GSXR 750 ffff misto motocicleta! Cu Honda nu am nimic, dar m-au enervat promotoritzele de la SIAB, de am plecat mancand pamantul din stand! Si pt acest fapt, pur subiectiv, nu as da banii pe rr: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Luptati cu sistemul, cumparati orice altceva decat hondele astea care traiesc de pe urma numelui strabunilor lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 aia blonda mai buna cred ca se chinuia sa atinga shaua cu buricu'. avea un funduletz...mama mama. dar nu puteai sa te atingi de ele. erau destule bune la care au mers combinatii, dar nici una nu avea figurile celor de la HONDA. oricum probabil si ele erau de cursa lunga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 nu vrei un mv agusta f4 din 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vicentiu Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Salutari ma bag si eu in seama putin la testul din univers moto parca suzuki a iesit pe primul loc apoi honda, devansand clar un zx9r Acum fiecare este liber sa aleaga ce vrea. Unul care merge cu gixer va spune ca este cea mai buna iar unul care are cbr apune ca a lui e mai buna, dar in final este alegerea celui care o cumpara. eu unul sunt adeptul honda si asta o sa imi iau pana la urma, dar nu cred ca eu sunt in masura sa spun care este cea mai buna. pt qwerty123 pe oricare ai lua-o vei fi multumit. pana la urma este alegerea ta. Bafta la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Septembrie 30, 2003 Autor Share Postat Septembrie 30, 2003 am facut si eu o mica reclamatie baiatului de la "honda"(baiat bun de altfel). a zis ca-s inchiriate fetele, n-ai ce sa le faci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 cu blonda nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Septembrie 30, 2003 Autor Share Postat Septembrie 30, 2003 nu am. nici nu am vazut-o pe acolo (pe blonda). in schimb am o bruneta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 si aici era o blonda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 In martie o sa cumpar un motor nou. Astazi am fost la SIAB. Din ce am vazut, mai mult s-ar potrivi GSX-R 600 (750) sau CBR 600 (900) RR. Nici nu stiu care-i mai bun? Ambele mi s-au parut f. frumoase. Nu stiu din celelalte p. de vedere. Dati un sfat si voi. Pai in primul rind intreaba-te daca te tzine experientza sa te urci pe asa un motor. Daca esti cu adevarat constient de capabilitatea motocicleteleor alea si sincer consider ca potzi macar sa folosesti 25% din ce pot ele sa faca atunci cumpara-l pe ala care tzi se potriveste fizic cel mai bine si care tzi se pare mai frumos. Altfel as recomanda calduros sa te mai uitzi si la alte optziuni mai putzin hardcore Oricum ori ce ai alege , tzine minte ca itzi trebuie si echipament adegvat , si aia include mai mult decit casca&manusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 un prieten care are un DNA de 50 cc si-a tras o jeaca de pele Spidi pe care a dat 500 oiro din Austria parca. Mai pui si pantalonii, casca, shoshoni si niste manushi si se face cat a dat pe scuter oricum planuieste sa se urce pe ceva mai mare. un echipament decent pentru un speed e in jur de 1000 oiro parca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Octombrie 1, 2003 Autor Share Postat Octombrie 1, 2003 Ce sa zic... Am ceva experienta. Nu sunt as (si nici ass ). Vara asta m-am mai dat ocazional cu: cagiva river 600, mito 125, ducati 906. Insa mica mea experienta nu se trage de aici. Acu' cativa ani am avut o Jawa 350. Cu aia am apucat sa fac 2000-3000 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
qwerty123 Postat Octombrie 1, 2003 Autor Share Postat Octombrie 1, 2003 si n-as vrea sa iau ceva de 400-600. stiu ca o sa ma plictisesc repede. de aia mi-am zis: "de la 750 in sus" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rand0m Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 Daca vrei 600cc mergi cu CBR, daca vrei 750cc sau 1000cc Gixxer-ul(GSX-R) este solutia ta. Sau daca ai rabdare si bani asteapta sa vezi ce face R1 cel nou cand apare impotriva GSX-R1000-ului si orienteaza-te in functie de asta. Personal sunt client convins Suzuki de cand cu modelele astea mai noi dar faci ce te tine gustul (si portofelul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_michael Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 In Romania cand vorbesti de alegerea unei motociclete esti automat subiectiv, pentru ca nu exista posibiliatea de a testa nici unul din modele inainte de alegere si cumparare. Dar oare si daca le-ai testa pe ce criterii ? Fiabilitate? Manevrabilitate?Agresivitate?Putere? Sau toate la un loc? Vorbind de modelele noi, numai un pilot de curse cu mare experienta, care poate impinge o motocicleta la limita, isi poate da seama de diferente!....Normal vorbind despre motocicletele de aceleasi categorii (capacitate, gen)! Asa ca pana la urma este o alegere subiectiva bazata pe imresia care ti-o lasa design-ul si eventual testele pe care le citesti in revistele de specialitate, desi chiar si acolo difera in functie de pilot!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michellix Postat Octombrie 5, 2003 Share Postat Octombrie 5, 2003 salut, tot la capitolul "ce sa aleg" sunt si eu bine, pentru mine este prima alegere, sunt virgin... (scoala nu se pune ) ma gandesc destul de serios sa-mi iau in primavara un Kawa ZZR 250, mi-a facut o impresie foarte buna. Adevarat, am auzit ca te plictisesti repede de astea mici... dar eu unul tot stau si ma intreb: cum dracu sa ma plictisesc de ea daca are - la 140 de kg - tot atatia cai putere cat are si masina mea ?!? Plus ca daca sar de 180 de kg o sa trebuiasca sa ma ajute altii sa o ridic de jos, correct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate