suzuki_pill Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 vreu sa schimb uleiul la un gsx r k7 ce indicativ de ulei imi trebuie?10-40 merge sau trebuie altceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergiuVsn Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 Cel mai bine cauta manualul ei si acolo iti spune exact ce tip de ulei sa folosesti, mam lovit de aceeasi problema si am consultat manualul si am gasit exact ce trebuia. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 producatorul recomanda 10w40 dar eu iti sugerez sa folosesti 10w60 sau 15w40 , castrol sau motul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Ianuarie 15, 2008 Share Postat Ianuarie 15, 2008 (editat) Baga ochiul aici si cauta-ti modelul de motor si gasesti tot ce vrei : http://www.louis.de Dai click pe Bike-Datenbank , alegi acolo Suzuki si modelul de Suzuki care te intereseaza si dai click pe "Tehnische DAten zeigen" Daca e vorba de GSX R 1000 K7 , uite datele: Baujahr / Fahrgestellnr. Baujahr: 2007- Fahrgestellnr.: FĂźllmengen Gabel pro Holm: Ăl ohne Filter: SAE 10W/40 Ăl mit Filter: 3,3 LITER BremsflĂźssigkeit: DOT 4 Endgetriebe: Betriebsstoff: 17,5 LITER SUPER KĂźhlflĂźssigkeit: WASSER+ Technische Daten Hubraum: 999 ccm Zylinder: 4 PS/KW: 185/136 Ventilspiel (Ein): Ventilspiel (Aus): Leerlaufdrehzahl: 1150 +- 100 U/MIN Vergaserluftschraube: EINSPRITZUNG Reifendruck (vorn): 2,5 BAR Reifendruck (hinten): 2,9 BAR ZĂźndkerze 1: NGK CR9EIA-9 ZĂźndkerze 2: Elektrodenabstand: Lenker/Standrohr Ø: 43 MM USD-GABEL Ritzel/Kettenrad: Kette: Editat Ianuarie 15, 2008 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Ianuarie 16, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2008 va multumesc pt ajutor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate