Sari la conținut

piticu_terorist

EX+
  • Număr conținut

    295
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de piticu_terorist

  1. intra la sectiunea 'ALTELE' si cauta (probabil pe pagina 2 sau 3) 'aerografiere moto' , pe tip il cheama aurelian mirea . e beton omul.
  2. credeam ca o sa apara cineva care o sa scrie ca numai 'mama omida' o porneste. scoti bujiile , le cureti cu o perie de sarma(ideal ar fi cu o perie cu sarmele subtiri) , sufli bujiile in interiorul lor cu aer comprimat , dai la automat(cu bujiile scoase de pe motor) pentru a scapa de benzina din camera de ardere , montezi bujiile , tragi sockul la maxim si dai la automat (fara sa accelerezi) pana porneste. succes si asfalt uscat
  3. iti pot explica la tel. . sunt multe locuri unde te poti uita.
  4. salut. ar mai putea fi cititorul(la unele modele este in extteriorul magnetoului). deobicei cititorul este invelit cu un plastic de culoare neagra.
  5. daca esti din bucuresti,4pistons iti va face schimbul de ulei gratis ( pentru ca esti nou venit in lumea pe doua roti). daca vrei , putem veni la tine acasa.
  6. pentru orice problema poti cere ajutor la nr. de tel. de mai jos.
  7. salutare. bagi bila , apoi bagi tija (santul este de la uzura,pune tija invers).pe carterul motorului se afla un simering(el este de vina pentru santul de pe tija) . spor la treaba si asfalt uscat.
  8. trage aer fals pe undeva sau trebuie reglata carburatia. in caz ca nu te descurci , ai doua numere de tel. mai jos. asfalt uscat. 4pistons --- Mesaj completat în 13 Mar 2008 23:07 ------------- nu are CDI , are TCI (scuze,dar e bine de stiut)
  9. nu ai curent la TCI , verifica mufa de la contact si mufa de la blocul de lumini (cea cu acceleratia). este posibil sa fie arsa si o siguranta.
  10. ai doua variante: - mergi la power motors si cumperi kit de spalat si uns (ei vand filtre DNA ) , costa 70 ron. - speli filtrul cu benzina sau spray de curatat carburatoare si apoi il ungi cu ulei de 2 timpi sau 10w40. succes
  11. nu exista ulei bun sau prost . fiecare ulei are o destinatie precisa . daca pui ulei 20w50 la un r1 ,nu o sa mearga bine cum nici 10w40 nu merve la savage sau vulcan . important este sa-ti alegi bine uleiul ce vrei sa-l folosesti. daca nu esti sigur de ce este mai bun pentru motorul tau , apeleaza la un mecanic .
  12. setul motor este de proasta calitate sau nu a respectat toleranta termica dintre piston si cilindru( probabil a cumparat doar pistonul iar cilindrul la alezat). m-ai poate fi si amestecul prea sarac. oricum , parerea mea este ca ai fost jefuit. ai platit mult pentru nimic (dovada ca motocicleta nu functioneaza in parametri)
  13. da , merge . atat timp cat ai pompa de benzina nu este nici o problema. incearca sa pui un filtru decantor(cum sunt cele de motorina)
  14. nu , nu se poate . cred ca ai probleme cu firul de minus (negru) sau cu becul(misca becul in soclu si vezi daca se intampla ceva. 4pistons
  15. of , of , of . controleaza locurile pe unde au umblat manutele tale. sigur ai facut ceva. nu exista siguranta pe semnale. singura siguranta care este responsabila cu semnalizarea se afla pe alimentarea releului.
  16. este un sunet specific pentru honda. dupa un anumit nr. de km. , apare uzura. daca vrei sa scapi de zgomot , schimba rulmentul de la oala de ambreiaj. nu se intampla nimic daca nu-l schimbi , doar zgomotul este deranjant.
  17. un raspuns corect. bravo Doru. intradevar , nu poti multumi pe toata lumea. nimeni nu poate multumi pe toata lumea. chiar daca parerile sunt foarte variate fata de serviciile care le oferi , eu raman la parerea ca inspiri suficienta incredere incat sa pot apela la tine fara nici o indoiala. intotdeauna am fost multumit de modul in care mai servit . de putin timp am pus pe picioare afacera 4pistons , sper sa avem o colaborare cat mai buna. oricum , din punctul meu de vedere ,esti cel mai bun in domeniul moto. RESPECT. 4PISTONS
  18. nu este benzina de vina. fenomenul care-l descrii are legatura cu camerele de nivel. cuiele poantou nu mai inchid . ai mare grija cu defectul asta ca poti umple cu benzina carterul. verifica inainte de pornire nivelul uleiului . in situatia in care cuiele poantou nu mai inchid , benzina se scurge prin galeria de admisie in motor pe la cilindrii unde supapele de admisie sunt deschise. 4pistons
  19. numele lui este gabi banica . 0764845552 nu stiu daca este cineva mai bun ca el . 4pistons
  20. incearca sa contactezi 4pistons si problemele tale vor fi de domeniul trecutului.
  21. daca esti din Bucuresti si vrei sa faci o revizie sau reparatie la motocicleta , apeleaza cu incredere 4pistons
  22. daca estii dn Bucuresti, 4pistons te poate ajuta cu cea mai mare placere.
×
×
  • Creează nouă...