Jump to content

piticu_terorist

EX+
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

About piticu_terorist

 • Rank
  F

Contact Methods

 • Website URL
  http://h

Profile Information

 • Location
  b
 • Carnet moto din
  2
 • Numar Moto
  B
 • Club
  c

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  M
 1. intra la sectiunea 'ALTELE' si cauta (probabil pe pagina 2 sau 3) 'aerografiere moto' , pe tip il cheama aurelian mirea . e beton omul.
 2. credeam ca o sa apara cineva care o sa scrie ca numai 'mama omida' o porneste. scoti bujiile , le cureti cu o perie de sarma(ideal ar fi cu o perie cu sarmele subtiri) , sufli bujiile in interiorul lor cu aer comprimat , dai la automat(cu bujiile scoase de pe motor) pentru a scapa de benzina din camera de ardere , montezi bujiile , tragi sockul la maxim si dai la automat (fara sa accelerezi) pana porneste. succes si asfalt uscat
 3. iti pot explica la tel. . sunt multe locuri unde te poti uita.
 4. salut. ar mai putea fi cititorul(la unele modele este in extteriorul magnetoului). deobicei cititorul este invelit cu un plastic de culoare neagra.
 5. daca esti din bucuresti,4pistons iti va face schimbul de ulei gratis ( pentru ca esti nou venit in lumea pe doua roti). daca vrei , putem veni la tine acasa.
 6. pentru orice problema poti cere ajutor la nr. de tel. de mai jos.
 7. salutare. bagi bila , apoi bagi tija (santul este de la uzura,pune tija invers).pe carterul motorului se afla un simering(el este de vina pentru santul de pe tija) . spor la treaba si asfalt uscat.
 8. trage aer fals pe undeva sau trebuie reglata carburatia. in caz ca nu te descurci , ai doua numere de tel. mai jos. asfalt uscat. 4pistons --- Mesaj completat în 13 Mar 2008 23:07 ------------- nu are CDI , are TCI (scuze,dar e bine de stiut)
 9. nu ai curent la TCI , verifica mufa de la contact si mufa de la blocul de lumini (cea cu acceleratia). este posibil sa fie arsa si o siguranta.
 10. ai doua variante: - mergi la power motors si cumperi kit de spalat si uns (ei vand filtre DNA ) , costa 70 ron. - speli filtrul cu benzina sau spray de curatat carburatoare si apoi il ungi cu ulei de 2 timpi sau 10w40. succes
 11. nu exista ulei bun sau prost . fiecare ulei are o destinatie precisa . daca pui ulei 20w50 la un r1 ,nu o sa mearga bine cum nici 10w40 nu merve la savage sau vulcan . important este sa-ti alegi bine uleiul ce vrei sa-l folosesti. daca nu esti sigur de ce este mai bun pentru motorul tau , apeleaza la un mecanic .
 12. setul motor este de proasta calitate sau nu a respectat toleranta termica dintre piston si cilindru( probabil a cumparat doar pistonul iar cilindrul la alezat). m-ai poate fi si amestecul prea sarac. oricum , parerea mea este ca ai fost jefuit. ai platit mult pentru nimic (dovada ca motocicleta nu functioneaza in parametri)
×
×
 • Create New...