ady2inkubus Postat Ianuarie 19, 2008 Share Postat Ianuarie 19, 2008 salut..tocmai ce i-mi lua un zxr600 an 1997, stiu doar ca e model 95-97, am incercat sa scot cartea dar nu am reusit, ma ajuta cineva va rog cu cartea service? tot ce ma deranjeaza , e ff grea ,iar pe curbe nu preas se aseaza bine, i-mi fuge roata spate..oricum , astept pareri va rog, cine a aavut sau cine are ..uitati id: ady2inkubus..multam cele bune --- Mesaj completat în 19 Jan 2008 22:35 -------------scuze..asta e modelu , motocicleta zx600 model F Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 salut..tocmai ce i-mi lua un zxr600 an 1997, stiu doar ca e model 95-97, am incercat sa scot cartea dar nu am reusit, ma ajuta cineva va rog cu cartea service? tot ce ma deranjeaza , e ff grea ,iar pe curbe nu preas se aseaza bine, i-mi fuge roata spate..oricum , astept pareri va rog, cine a aavut sau cine are ..uitati id: ady2inkubus..multam cele bune <small>--- Mesaj completat în 19 Jan 2008 22:35 -------------</small><br/>scuze..asta e modelu , motocicleta zx600 model F motocicleta e destul de buna daca e prima vitezana pe care te urci.ca greutate trb sa te astepti ca doar nu e scuter,iar daca esti din bucuresti ne putem uita la ea.modelul e zx-6r nu exista f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 modelul e zx-6r nu exista f Cred ca e un indice de an. ZX6R F = produs intre '95 si 97, si se mai prescurteaza ZX6F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 iap e posibil si a mea de zxr 750 L3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 ii fuge spatele? faci cumva powersliding si ti se pare ca e prea grea? hmmm. lasand gluma, ai un motor bun, mai puternic decat de ex un f3 de pe vremea ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Ianuarie 31, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2008 da..multam frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 normal ca e mai tare ca o honda doar e kawasaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate