robychopper Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 deci prima oara pe linkul asta http://www.brayvo.ru/news.htm rusul are o gramada de CADBIKEURI in PROIECT si pe linkul asta http://www.brayvo.ru/selection_parts/sp_ph...rc/photoarc.htm o gramada de poze de la intilniri si pagina principala a rusului ,pacat ca nu este in engleza:( http://www.brayvo.ru/ sunt criminali rusii la ei la intilniri si la ei vezi niste creaturi ca urmatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 1, 2005 Autor Share Postat Aprilie 1, 2005 MAI AL DRACU NU MERITA MERS LA INTILNIRI LA RUSI CU CEVA CHOPPERE FACUTE LA NOI DOAR SUNT VECINI DEAI NOSTRI ;SCHIMB DE IDEI::::POATE VIN SI EI LA NOI CU SUTELE LA INTILNIRI CAS AL DRACU DE MULTI IN RUSIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M_RIDER Postat Aprilie 1, 2005 Share Postat Aprilie 1, 2005 Roby pentru postul tau am de zis atit: BRAVO! THATS A GOOD ONE!! Ma gindeam cam in ce masura s-ar putea face niste infratiri cu cluburile IVANILOR?? Oamenii sint de-a dreptul meseriasi!! Cinste lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 2, 2005 Share Postat Aprilie 2, 2005 bravo lor pt inventivitate si tehnica....unele sunt foarte faine....altel insa sunt oribile. parerea mea... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 2, 2005 Autor Share Postat Aprilie 2, 2005 bravo lor pt inventivitate si tehnica....unele sunt foarte faine....altel insa sunt oribile.parerea mea... B. black acelasi lucru putem spune despre ce se vede si la noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 13, 2005 Share Postat Aprilie 13, 2005 Parca in a treia poza e un m 72 cu suspensii ca ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 Parca in a treia poza e un m 72 cu suspensii ca ale mele. da klaus este rigid...dar vei minaca multe pini pina vei face cadrul ca si ala rigid.....eu sincer nui vad sensul la ce ai facut tu....una e sa ai cadru sa se termine in V si sa fie rigid....si una e sa ai cadru original de dneper si sai inlocuiesti amortizoarele cu doua bari oricum important este tie sati placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 da klaus este rigid...dar vei minaca multe pini pina vei face cadrul ca si ala rigid.....eu sincer nui vad sensul la ce ai facut tu....una e sa ai cadru sa se termine in V si sa fie rigid....si una e sa ai cadru original de dneper si sai inlocuiesti amortizoarele cu doua bari oricum important este tie sati placa Ma rostul la ce am facut io nu-l stiu. ,,, parte importanta e ca aveam atunci niste suspensii de japoneza inalte dupa care plangea fostul proprietar si nu mi-a venit sa-i fac rau omului sa i le tai , i le-am dat inapoi intregi si mi-am pus doua bari. acu est i multumit . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 oricum ma refeream la asta ................. cred ca si lui ia fost lene sa-l faca v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 bine mai klaus pace ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate