sil3nt_control Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Astazi am scos mica trotineta la aer, am facut shimburile de uleiuri si e filtre si am zis ca daca e totusi relativ cald sa mai ma plimb cateva minute.... si am ajuns ca mam plimbat 6 ore a fosti super..... in afara ca am primit zeci de injurii ca merg cu 60 70, dar asa sunt conservari....... a fost super , voi atzi iesit.... ? Un foto cu vremea pe care am iesit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritzmoto Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 motoru' inca nu l-am scos....... , dar pe scuter, umblu de vreo 2 saptamani abia astept sa se termine nenorocirea asta de iarna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fully Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 Inca nu am iesit, la noi in sud a fost zapada mare si in afara de o strada doua nu prea ai pe unde te da. Urmeaza schimbul de consumabile. Esti un fericit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Ianuarie 22, 2008 Share Postat Ianuarie 22, 2008 (editat) Am scos motorul inca de ieri pentru ca vremea este super si stim cu totii ca un BMW F650 face foarte bine fata la asfalt umed . Desi am fost trei ne-am dat randul la plimbat cu un singur motor exact ca atunci cand eram copii cu bicicleta. Editat Ianuarie 22, 2008 de raptor_4_u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 Si o nam mai putut sa acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) O tura mica de ieri. Palinu - Valea Doftanei, cu popas la un prieten la pensiune, caruia nu se poate sa nu-i fac reclama nu pentru ca-i prieten ci pentru ca merita si mai ales ca motoristii au reducere Pentru interesati detalii pe pm. Editat Februarie 23, 2008 de strut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
escovent Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 bike on ice festival moto in parcul national retezat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 (editat) Cine este interesat de o tura maine 24.02 (zona campina) ??? Plecarea ora 12:00 Parcare Fibec. Cei din pozele de la Paltinu merg!!! Editat Februarie 23, 2008 de dtk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin Tudor Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Eu sun primul care vin. Deci parcarea Fibec zici?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Ramane pentru 12:00 la Fibec. Destinatie: Slanic Prahova!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strut Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 Hai ca merg si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
springbreak Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Slanic PH Editat Februarie 25, 2008 de dtk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Am scos si noi jupanesele la aer. Poze de la prima iesire (duminica, 24.02) nu am, dar astea sunt facute luni, 25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victors22 Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 las` ca`mi iau si io motor si o sa pot posta si io poze nu doar sa admir....... offffff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate