alek_6boabe Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 am fost de curand la un dealer ktm din bucuresti si m-am urcat pe ktm 690 sm prestige dupa care ajuns acasa am cautat informatii despre ea si am descoperit ca exista doua variante cea simpla 690 supermoto si cea 690 supermoto "prestige" insa intre ele la date tehnice nu exista absolut nicio diferenta. menstionez ca eu am vazut doar varianta prestige si nu am cum sa imi dau seama care e diferenta intre ele intrebarea este totusi de ce se numesc in mod diferit, poate cineva sa imi explice care e diferenta intre cele doua modele care de fapt sunt acelasi lucru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Ianuarie 21, 2008 Share Postat Ianuarie 21, 2008 Ce imi vine in minte acu diferente prestige fata de normal: coloristica, pompa radiala de frana, gentile din aliaj, bascula diferita. Cam atat. O sa ma interesez maine mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alek_6boabe Postat Ianuarie 21, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2008 asta care am vazut-o avea jante cu spite si aceeasi bascula ca si cea normala cel putin in poze basculele sunt la fel. intradevar avea pompa de frana radiala, iar coloristica e diferita are un gri carbon f frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 am fost de curand la un dealer ktm din bucuresti si m-am urcat pe ktm 690 sm prestige dupa care ajuns acasa am cautat informatii despre ea si am descoperit ca exista doua variante cea simpla 690 supermoto si cea 690 supermoto "prestige" insa intre ele la date tehnice nu exista absolut nicio diferenta.menstionez ca eu am vazut doar varianta prestige si nu am cum sa imi dau seama care e diferenta intre ele intrebarea este totusi de ce se numesc in mod diferit, poate cineva sa imi explice care e diferenta intre cele doua modele care de fapt sunt acelasi lucru? salutare pai prestige are jante turnate,si este negru,cu gri,iar 690 sm este cu jante cu spitze, si este colorat portocaliu cu negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate