libelula Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 spuneti-mi va rog ce credeti despre suzi asta noua fara taxe vamale.. costa numai 4606 EUR CIP si la Fox cred ca ceva mai putin. astept pareri de la posesori si de la priceputi. merci beaucoup, L Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Grupul posesorilor de GS 500 (din care unii beau apa plata) te asteapta in topicul asta: /index.php?showtopic=16082 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 E super misto de inceput!!! ti-l recomand cu caldura!!! seE YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tga Postat Aprilie 6, 2005 Share Postat Aprilie 6, 2005 Me 2! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kanguru Postat Aprilie 9, 2009 Share Postat Aprilie 9, 2009 spuneti-mi va rog ce credeti despre suzi asta noua fara taxe vamale..costa numai 4606 EUR CIP si la Fox cred ca ceva mai putin. astept pareri de la posesori si de la priceputi. merci beaucoup, L anul trecut am inceput si eu cu aceasta ¨boala¨ am inceput cu un gs, si sincer iti spun ca sunt f multumit de el... pt inceput e super...usor manevrabil, merge binisor si...restul o sa vezi uh success...asphalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate