BiG Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 pentru ca se anunta vreme frumusica afara desi gradele din termometru erau mai putine decat alcoolul din bere, am hotarat ca trebuie sa iesim un pic din bucuresti... ...oaspeti: Io! ...gazde:Hashu si Alin dupa un drum din Buc pana in Sinaia ne-a asteptat gazda cu un jacuzzi si o baie in piscina... asa doar cat sa ne mai dezmortim un pic de pe drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 la Azuga vremea era frumoasa... ajungi cu motorul, poti sa si schiezi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 iar pe seara s-a incins un gratarel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 asta in timp ce surorile asteptau cuminti afara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 iar dupa ceva paharele de vin... s-a dat pe cantari de munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 a mai urmat a doua zi o plimbarica pe la Brasov/Rasnov... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Magnatii! Iar castiga premiul intai pt cel mai sexi costum de baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 pe drumul de la brasov la rasnov.... dupa raliul ce se desfasurase cu o zi inainte... ABSOLUT in fiecare curba era pietris si nisip cat sa-ti faci casa din el... asa ca am lasat-o mai usurel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Transalpu' lu' Hasu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Aprilica mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 3, 2005 Share Postat Aprilie 3, 2005 Bai..imi pare rau ca am lipsit..n-am putut sa plec din bucale.Ala e Alin?eu il stiu numai cu okelari .Sapt. asta o sa dau si eu pe-acolo sa vad ce mai face capritza din garajul lui H-su Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 ce-i drept nu prea am gasit odihna pentru care am plecat din Bucuresti, dar... vad eu ca se intampla asta de fiecare data... hai si colo... hai si colo... si uite-asa trece timpul... te iei cu una, cu alta... asta e ! poate data viitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Bai..imi pare rau ca am lipsit..n-am putut sa plec din bucale.Ala e Alin?eu il stiu numai cu okelari .Sapt. asta o sa dau si eu pe-acolo sa vad ce mai face capritza din garajul lui H-su Alin era in "scuba diving mode" si de-aia era fara ochelari... si capritza ta statea tolanita in garaj acolo... cred ca hiberna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 3, 2005 Autor Share Postat Aprilie 3, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 4, 2005 Share Postat Aprilie 4, 2005 Bai, dar pishcina unde este? La vre-un hotel sau e particolera? Cun merge tuaregu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 4, 2005 Autor Share Postat Aprilie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Aprilie 5, 2005 Share Postat Aprilie 5, 2005 piscina e la hotel Mara din Sinaia... Mai au sauna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Aprilie 5, 2005 Autor Share Postat Aprilie 5, 2005 Mai au sauna? dap, dar se facuse tarziu si am intins-o acasa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate