IceLord Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Am crezut ca numai pe forumurile foto, pC, jocuri etc sunt certuri, schimburi dure de idei...etc dar mai demult credeam ca cei cu motoare sunt toti o familie mare, pt ca ei se cunosc, ei se saluta, beau, rad, plang impreuna. HM da parca tot nu e asa. Si aici ....e greu:P In zona Odorhei, M Ciuc sunt multi secui, in jur de 95 %. Majoritatea nu stiu despre acest forum, in schimb sunt multi pe forumuri unguresti. Cred ca am sa ma inscriu si pe akolo, si la semnatura trec linkul acesta. Asfalt uscat Ok!Ce forumuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) am vazut ca se vorbeste de limba maghiara pe aici... eu nu-s ungur, nici macar nu o stiu dar mi se pare frumoasa, mai "ondulata", mai calma si mai curata decat romana care, mai ales in ultima vreme, a capatat si destul de mult accente tiganesti in multe zone din tara Editat Noiembrie 27, 2009 de GoogleBoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 am vazut ca se vorbeste de limba maghiara pe aici... eu nu-s ungur, nici macar nu o stiu dar mi se pare frumoasa, mai "ondulata", mai calma si mai curata decat romana care, mai ales in ultima vreme, a capatat si destul de mult accente tiganesti in multe zone din tara Sunt si in limba maghiara multe vorbe "dulci" dar e bine ca-s originale si daca le traduci in romaneste ramii uimit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 15, 2010 Share Postat Martie 15, 2010 (editat) In zona Odorhei, M Ciuc sunt multi secui, in jur de 95 %. Majoritatea nu stiu despre acest forum, in schimb sunt multi pe forumuri unguresti.Cred ca am sa ma inscriu si pe akolo, si la semnatura trec linkul acesta. Asfalt uscat Pai ziceati mai devreme ca majoritatea nu stiu romaneste. Inseamna ca pui degeaba in semnatura linkul asta, ca oricum nu o sa inteleaga nimic baietii Editat Martie 15, 2010 de MirceaRM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BusaZoly Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poka67 Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Daniel Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Incepator! din m ciuc! care mai sunteti pe aici din zona si cat de cat mai la inceput? facebook "MOTO GRUP Harghita" Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Incepator! din m ciuc! care mai sunteti pe aici din zona si cat de cat mai la inceput? facebook "MOTO GRUP Harghita" Asfalt uscat! Ahoi! Eu in 2007 am fost incepator, acuma deja am cred-ca minim 75.000 km pe motor. Daca ai nevoie de sfaturi te ajut cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihut Daniel Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Ahoi! Eu in 2007 am fost incepator, acuma deja am cred-ca minim 75.000 km pe motor. Daca ai nevoie de sfaturi te ajut cu placere! ok.ms.sa-mi iau permisul si sa vina caldura si ne auzim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate