Baiazid Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Am 2 tzevi pe nipra mea si de cand i-am reglat carburatoarele (cat de cat) nu mai merge inecata si am exploziile muuuuuulllttttttt mai zgomotoase de a ajuns sa ma enerveze pe mine. Stie cineva pe careva care monteaza 2 - 3 site? SI IEFTIN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Septembrie 30, 2003 Share Postat Septembrie 30, 2003 Omule, vb cu Nicu (profesorul).. Nr lui e 0722611917. El are tot nepra acuma si se ocupa cu reparatii, modificari, etc.. Mi-a facut treaba tare buna la sist electric si am incredere in el. Cand va fi vorba de adaptari la a mea tot la el ma voi duce.. Asta e valabila si pt tobe ca vreau sa le schimb ca sa sune mai frumos.. Transmite-i salutari din partea lui demostene... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate