aprilia_team Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 salutari prieteni sunt nou pe forum!!! am si yo o intrebare! cat ma costa o baterie noua pentru pegaso al meu??? va rog!!! salutari la toti!!! si sa vina primavara mai repede!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Bine ai venit. Bateriile sunt intre 80 si 130 RON. Daca imi spui de care iti trebuie ma interesez si-ti spun exact. Succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Cauta si tu pe www.louis.de Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 /index.php?...t&p=1020798 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 ..bine-ai venit...printre noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 multa bafta in noul an de off-road si la cat mai multi km fara accidente,revizii si necazuri la motor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 salutari prieteni sunt nou pe forum!!! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate