Sari la conținut

Narko

Super Membru
  • Număr conținut

    625
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Narko

  1. Cine-a pus copacu-n drum, ala a fost om nebun !
  2. multumesc pt informatie aurelro.
  3. Salutare, am un crf 250 r din 2007 si saptamana viitoare cand ajung in romania vreau sa schimb uleiul la cutie si motor. Stiu ca trebuie sa folosesc un 10w50 sau 10w60 . Aveti idee cat intra in cutie si motor? Eu m-am gandit sa iau 2 l in total. Astept un raspuns, multumesc.
  4. Vand Honda CRF 250R din 2007. Motocicleta se afla intr-o stare exceptionala atat tehnica cat si estetica. Nu necesita nicio investitie. Ofer foarte multe piese de schimb inclusiv radiatoarele stock + un set de plastice. Motorul e echipat cu radiatoare aftermarket +33% mai multa racire, furtune siliconice, scut motor, carburator "preparat".Plastice noi, kit grafic Geico nou. Adusa in Romania pe data de 21.05.2012 din Belgia. Pretul e fix : 3500 euro sau schimb cu KTM EXC 250 2T dupa 2008. Tel : 0761 287 409 Aici am un clip cu motocicleta :
  5. Eu le-am facut "rodajul" cizmelor mele in casa. Pur si simplu ma incaltam cu ele si incercam sa merg, uneori mai ieseam pe strada si in scurt timp au inceput sa capete elasticitate. Asa e cu cizmele noi, nu-ti face griji.
  6. Bai Narko, ce faci ma ?

  7. Eu m-am inscris deja pe site www.motoxcape.ro . Ne puteti oferi mai multe detalii in legatura cu proba speciala din centrul orasului, ceva poze de pe track ? Sper sa nu ploua ca in 2010
  8. Salutare tuturor enduristilor din Tara Romaneassca. In seara asta mi-am spalat motorul la spalatorul sub presiune. Dupa ce mi-am terminat treaba am observat ca a cazut o chestie sub motor. E o piesa dintr-un cauciuc gros de aproximativ 3 mm, cu doua cleme de prindere la un capat si la celalalt + o sufa de protectie intre cele doua. Are cineva idee unde e locul acestei piese ? Motocicleta e o Honda CRF 250 din 2007. In poza atasata piesa pare a fi foarte mare, dar are in jur de 9-10 cm.
  9. Pozele de astazi de la actiunea umanitara din satul Varf, judetul Buzau. Multumim tuturor care au participat la aceasta actiune.
  10. De ce crezi asta Marc ? Le-ai vazut la mondiale ce agitate sunt ?
  11. Narko

    raport carburatie

    Trebuie sa le dai ture, in functie de cat specifica constructorul in cartea tehnica, ala de relanti regleaza-l la mana, sa "atace" foarte putin acceleratia(ulterior iti reglezi relantiul cu motocicleta pornita) iar pe cel de la aer, ia-ti o surubelnita mica si da-i un semn cu un marker ca sa-ti poti da seama cand ai dat o tura. Cu el strans la maxim (atentie ! nu-l forta, strange-l la simtul mainii) incearca sa-i dai 4,5 sau 6 ture.
  12. Narko

    Romanii din Belgia

    Salutare, eu locuiesc in Bruxelles si caut o gasca de weekend si ceva locuri de dat prin apropiere. Din ce am auzit exista un circuit de motocross la Groot-Bijgaarden dar nu sunt sigur.
  13. Narko

    Să Ne Găsim Mai UÂşor

    Razvanel, esti un golan in devenire !
  14. Invata sa mergi pe motocicleta pentru ca, sincer, habar n-ai. Ce-ai patit tu in situatia de fata, putea fi evitat usor chiar si cu o dacie fara frane. Nu vad de ce ai pus un filmulet in care te faci singur de ras...
  15. Eu am facut odata shushu in radiator pentru ca mi-a fiert si am ramas fara apa
  16. Incearca sa pui bujia cu care a mers initial. Curat-o putin. Daca tot se ti-o ineaca, e problema din carburator, iti vine prea multa benzina. Trebuie sa-i faci ceva reglaje.
  17. Pai, am avut un TM 450 2008, si l-as fi dat oricand pe-un 250 pentru ca era prea brutal. Pentru enduro nu era deloc bun. In schimb, cand venea vorba de drumuri forestiere....poteca viteza...era rege. Acum, tu alegi in functie de ce-ti place. Daca vrei ceva mai tehnic...alege 310
  18. Atentie mare la ligamente baieti...la mine s-au facut 3 ani si ceva de cand am avut ruptura totala de ligamente la glezna si inca am probleme mari cu piciorul, ma doare rau si uneori "imi sare lantzul" la picior, nu-l mai simt si calc stramb.
  19. Eu n-am mers pe 449. In schimb am mers pe-un 310, am 71 de kg si nu m-am putut plange de forta unui 310....are destula.
  20. Are sentimente puternice pentru motocicleta lui...iti dai seama ce poate face cu o femeie ?
  21. Narko

    BURSA MOTO

    Da, exista la Maracineni. Cum veniti din directia Buzau - Maracineni, undeva pe partea stanga, vis-a-vis intrarea cu unitatea militara, se face un gang, e o casa mare si acolo sunt niste baieti care se ocupa cu chestia asta si fac treaba foarte buna.
  22. Tot cu 250-ul se da...la endurocross, cred ca or sa treaca ani buni pana cand o sa fie vreun rider la nivelul lui. In partea cealalta, la XWEC, Taddy s-ar putea sa ramana putin in urma.
×
×
  • Creează nouă...