draku Postat Mai 1, 2005 Share Postat Mai 1, 2005 din aceleasi motive ca si tine, tot spre un nipru cred ca ma voi orienta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 mai drakule(ce nick ai.... ) SA STII CA AI DREPTATE! am facut bucatzi motoru' acum 2 zile, si sa vezi surpriza! cat jeg , cate porcarii am gasit in interior............. cred ca il spal la o spalatorie auto , la muuuuulta presiune si detergent auto........ da, sunt de acord cu tine , daca as avea o suma mai "consistenta" , mi-as lua un vx 800 da' daca nu e de unde .......... tunarim niprul (daca ai ce tunari la el..........)! apropos STIE CINEVA CAT COSTA NISTE TACHETI PT NIPRU?DA-TI UN P.M. please! bafta! cine l-a avut inaionte a folosit un ulei tare bun dak nu f bun ...de aruncat... pe gard sa nu putrezeask sau pe porci sa- scape de jeg.. cine l-a avut inaionte a folosit un ulei tare bun dak nu f bun ...de aruncat... pe gard sa nu putrezeask sau pe porci sa-i scape de jeg.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 cred ca motorul de nipru e la fel cu cele vechi de dacia, indiferent ce ulei ai baga in el, dupa 2-3000 de km e negru.... nu se compara cu cele straine, la care un ulei bun arata bine si dupa 8-9000 de km... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 cred ca motorul de nipru e la fel cu cele vechi de dacia, indiferent ce ulei ai baga in el, dupa 2-3000 de km e negru....nu se compara cu cele straine, la care un ulei bun arata bine si dupa 8-9000 de km... din cite vad nu prea ai motocicleta,mai ales nipru asa k see u! vb din exp despre uleiu ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 2, 2005 Share Postat Mai 2, 2005 motocicleta n-am inca, sper sa reusesc sa iau permisul si apoi vad eu... dar ceva experienta despre motoare eu zic ca am, dupa ce am facut rk la 2 motoare de dacia, 3 de trabant si 1/2 de citroen, basca o cutie de viteze de nova .... as putea zice totusi ca am o motocicleta, una pe 4 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate