cristicbr Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 exista vreo diferenta intre ele? ca am gasit una de pc 25 si vrea sa o montez pe pc 31 cu pinionul si discul tot de pe pc 31 . multamesc --- Mesaj completat în 29 Jan 2008 12:27 ------------- exista vreo diferenta intre ele? ca am gasit una de pc 25 si vrea sa o montez pe pc 31 cu pinionul si discul tot de pe pc 31 . multamesc nu stie nimeni k vreau sa o comand in seara asta si nici cel de la care o iau nu stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banderas Postat Ianuarie 29, 2008 Share Postat Ianuarie 29, 2008 Sal. Eu am PC 25 si nu e nici o diferenta mai ales ca a ta e PC 31 '95-'96 adica prima varianta de F3 cu codita de F2. Si pana la urma trebuie sa fie latimea de 160 si sa fie de 17'' pt cauciuc deci e identica. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristicbr Postat Ianuarie 29, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2008 ok. ms sper sa se potriveasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 Sa ne spui si noua daca se potriveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate