robychopper Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 (editat) caut o anumita motocicleta de la Zero Engineering , are cineva idee cum se numeste,sau ceva poze ?atasez singura poza care o am,si aia luata dintr-un film de pe youtube salut in poza este shinya kimura de la zeroengineering pe motorul lui joe martin Aici ai videoul cind amindoi au facut cite un motor pt un concurs salut Editat Martie 17, 2009 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 AHA ! EO AM ZIS DA MAI GREU CU FINALIZAREA (multumim roby ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) uite si linkul lor: http://www.martinbrosbikes.com/ . scuze de off ! nu e vina mea...e a lui OZ ! Editat Martie 19, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate