bibanu Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 S-a topit cat de cat zapada si am dat de mult noroi, prietenul enduristilor . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 S-a topit cat de cat zapada si am dat de mult noroi, prietenul enduristilor . ce sport urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 30, 2008 Share Postat Ianuarie 30, 2008 ce sport urat da ,asa e !!!! ce urat .... probabil de aia ne place atat de mult .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 ce Doamne iarta-ma le-o placea la unii sa umble cu caprele prin padure,plini de namol si de frunze pe la roti sa vina transpirati si rupti de maini din traseu,si la sfarsit sa zambeasca si sa bea o ..bere.. nu pot sa inteleg ..pur si simplu nu pot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat Ianuarie 31, 2008 Share Postat Ianuarie 31, 2008 ...e nebuni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Februarie 1, 2008 Share Postat Februarie 1, 2008 ..nici eu nu pot sa imi dau seama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate