amon Postat Aprilie 7, 2005 Share Postat Aprilie 7, 2005 As vrea sa stiu daca rulmentii de ambielaj de la planeta sunt la fel cu cei de la jupiter, si ce cote au acesti rulmenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 nu.. jup are rulm normali(cu bile rot)..park 6205..nu mai stiu sigur.. planeta are un 6304 pe partea cu lantu ambreiajului pus acolo pt k sa nu "oscileze" ambielaju stinga dreapta,doi cu bile cil(de 10 mm latzime) cu coronitza de duramida sau teflon...sau modelele mai veki cu coronitza metalik dar bilele de 8mm latzime...5205. intre jup si planeta se mai potrivesc simeringurile alea mici de la aprindere si sim care vin pe partea cu ambreiaju...da vezi k pt planeta sunt niste modele de sim late de 20 mm(okiometric) pentru carteru dinspre ambreiaj...sau potzi pune doua sim de jupiter acolo sau poti pune unu lat sau poti pune unu de jupiter cum am vazut in unele mot pus din fabrik cu un distantier din tabla... bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 bai dar ce le stii tu manule ,ca un om mare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate