hobbix Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Pentru ca sunt multe dame care intorc capul dupa Chopere, propun o versiune de dama, gasita pe net. Stiu ca nu e chiar pe gustul lor, dar macho cum sunteti, precis o sa va placa. HB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Asa as face si eu curatenie in fiecare zi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 hehe am vazut de mult aspiratorul asta ....chiar este superb...aspirator chopper ce fain suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 (editat) Purghy daca te iau cumva(din gresheala ) ca sotie, atinci iti promit ca-ti fac una! :D Editat de mine(just drinking beer again) Editat Aprilie 8, 2005 de Requiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Nu-mi place... Nu e V-twin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mig69 Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Super frate dar fara accesorii nu face doi bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Astept fierul de calcat chopper..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate