Blackrider Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Salut,noi sibienii vom fi acolo sambata ,probabil toata ziua.....care mai vine pe acolo??? stiti cat e intrarea? eu o sa am un tricou ca cel din avatar!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Eu sunt tot timpul, (ma rog ,...aproape tot timpul) la standul 27 ,intre politia rutiera si Jawa. Avem doua Honde (CBR si Dominator) cocotate pe o remorca si le tinem de "urat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Aprilie 8, 2005 Share Postat Aprilie 8, 2005 Idem, standul 17 vizavi de Edgji, motociclism punct ro şi bikeshop punct ro intrarea e 50k. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 Lume multa. Motoare pe toate gusturile. Mi-a placut mai ales atmosfera. Multi cunoscuti, motociclisti reali, virtuali sau viitori. E din ce in ce mai bine. Poate cam strimt dar cred ca nu se asteptau la atita lume. E o mare diferenta fata de ceilalti ani. Se dezvolta extrem de repede aceasta latura a vehiculelor. Sper ca si autoritatile sa tina cont de asta. Felicitari celor care l-au organizat si anul viitor sa prevada mai mult spatiu interior si exterior, inclusiv locuri de parcare si acces. Sa fie intr-un ceas bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 9, 2005 Share Postat Aprilie 9, 2005 A fost mişto, dar am stat puţin că am fugit de la servici.Mâine mă duc toată ziua să savurez motoarele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Eeee..Io am fost in fiecare zi!Nu de alta,da'mi-am luat si-o casca noua,am profitat de 10% reducere,adica 900 k !Ar fi dragutz daca s-ar tzine salonul asta de 2 ori pe an...Lupule,pacat ca n-ai facut poza si la asa-zisul cruiser Martin-however,chinezo-taiwano-coreean,sa vada si baietii ce "bine"i-au montat galbejitzii(sau a-i nostri?)aripa pe fatza,INVERS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Black-ule...Nici n-am apucat sa stam de vorba k lumea...Vina mea... Am stat dupa kuru' mindrei aleia s-am ajuns de-abia la 5.00...Sorry..! Next time sper sa bem un suc(eu) impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 nici eu nu am apucat să stau de vorbă cu Black şi Titiluka.. promit să mă revanşez la PLoieşti sau la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 13, 2005 Autor Share Postat Aprilie 13, 2005 salut baieti,din pacate doar cu Darian,Lupalb ,Hadess si altii ne-chopperisti( Smokey,UncleFester,Dobrexu,Nitescu etc) m-am intalnit.....a fost oricum,bine. noi am stat putin sambata,de la 12 la 17..... lasati mai baieti ca bem noi o bere pe undeva... Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate