CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) nu fi rau, paul nu o face pentru show o face pentru el! nu pisi? curvaruleeee! Si se da cu Manuela`n gaz el ) ...si are o dauna ptr ca era cu manuela in gaz...acum cred ca e ocupat sa o dea lumanare. PS. Vad o tendinta de a se apropria de tine Editat Mai 6, 2008 de Costy_Clipcea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Si se da cu Manuela`n gaz el ) ...si are o dauna ptr ca era cu manuela in gaz...acum cred ca e ocupat sa o dea lumanare. PS. Vad o tendinta de a se apropria de tine ne-am apropiat de mult , acum incerc sa scap de ea ... ca i-a placut si mai vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 ne-am apropiat de mult , acum incerc sa scap de ea ... ca i-a placut si mai vrea Cu cine te-ai apropriat de mult?Cu Manu? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Da..... ne-am apropiat, eu sunt la 600 km! Dar suntem destul de aproape unu d altu, mai aberam la telefon! Incearca sa ma abureasca cu Shaorma si imi povesteste de gilbert! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Da..... ne-am apropiat, eu sunt la 600 km! Dar suntem destul de aproape unu d altu, mai aberam la telefon! Incearca sa ma abureasca cu Shaorma si imi povesteste de gilbert! ) Si pe tine te abureste cu Gilbert ?) Vezi ca el tine shaorma invers ) Hai nb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hayabusika Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 ) Si pe tine te abureste cu Gilbert ?) Vezi ca el tine shaorma invers ) Hai nb.. nb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anitescuradu Postat August 10, 2010 Share Postat August 10, 2010 spunetimi si mie unde as putea gasi carene pentru un tzr din 2006 nu le gasesc de cat la repreznentanta si sunt foarte scumpe va multumesc anticipat bafta tuturor !!! Mesaj completat ps: daca are cineva de vanzare chiar daca sunt zgariate le cumpar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate