Sari la conținut

anitescuradu

INACTIV
  • Număr conținut

    36
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    radu_hd_steaua

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    hunedoara
  • Motocicleta
    yamaha yzf thundercat
  • Numar Moto
    HD-09-WUI

anitescuradu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. fi atent te sfatuiesc ceva iati un avocat si minim 17 zile de la legist si l-ai futut alfel nu prea poti face nimic pt ca zice ca ii vatamare corporala daca ai mai multe zile ii direct dosar penal si atunci te constitui parte civila si iei bani de pe el daca vrei te pot ajuta eu am trecut prin asa ceva si te pot indruma sa iti rezolvi problemele si nu cu bani multi sanatate multa tie si pasagerului bafta!!!
  2. ieri am scos si eu mazta mea(yamaha thundercat)si am facut in jur de 130 km in drum mi s-a peins becul de ulei 2 ori dar foarte scurt o sec doua ce poate fi ? bafta !!!
  3. legea s-a schimbat acuma ii obliga pe asiguratori sa finalizeze dosarul in maxim 10 zile calendaristice cu tot cu plata mare atentie ori ce vatamare primiti bani in plus bafta tuturor!!!
  4. din cate stiu sunt si ceva radare fixe prin tara spre exemplu orastie spre sibiu exista asa ceva puneti si radarele fixe daca stie cineva de ele ca vor fi de mare ajutor bafta!!!
  5. SI ACOLO O AJUNS NEBUNU ALA CU FACEM FAIN )
  6. salut forumisti! am citit acest topic si nu is clar eu am antigel curat fara apa este sau nu bine sau trebuie distilat ? bafta tuturor!
  7. da nu inteleg dc imi trebuie nr de inmatriculare al fostului proprietar ? bine inteles ca nu il am pt ca cu nr o sa il radieze el
  8. am si eu o intrebare si va rog sa ma ajutati am cumparata si eu o motocicleta care am a mai fost inmatriculata eu am cartea de identificare a vehiculului,fisa fiscala,contract vanzare-cumparare si u ncertificat de inmatriculare pe care scrie rar`u spunetimi va rog de ce acte am nevoie si pasii care trebuie sa ii parcurg si cam cat m-ar costa multumesc anticipat!
  9. spunetimi si mie unde as putea gasi carene pentru un tzr din 2006 nu le gasesc de cat la repreznentanta si sunt foarte scumpe va multumesc anticipat bafta tuturor !!! Mesaj completat ps: daca are cineva de vanzare chiar daca sunt zgariate le cumpar
×
×
  • Creează nouă...