Angi Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Vreau sa cumpar o remorca si nu prea stiu de unde. Ma intereseaza s-o iau din Bucuresti, sau din imprejurimile apropiate. La mana a doua sau noua. Trebuie sa fie inmatriculabila. M-ar interesa carosata, dar merge si necarosata. Aveti vreo idee? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Vreau sa cumpar o remorca si nu prea stiu de unde. Ma intereseaza s-o iau din Bucuresti, sau din imprejurimile apropiate. La mana a doua sau noua. Trebuie sa fie inmatriculabila. M-ar interesa carosata, dar merge si necarosata. Aveti vreo idee? Multumesc anticipat angi..dezvolta putin ideea de fel de remorca vrei..de motor,de atv,de carat gogosari(asa zicem noi la alea cu obloane de 40 cm)..la valcea avem speciale de ATV in jur de 900 euro noi,pe care se pot monta sine de motoare...sinele profil ptr 2 motoare costa vreo 200 si ceva de eu... mai exista 2 firme care fac remorci pe diferite dimensiuni(1 in valcea si 1 in dragasani)..cea din dragasani face doar ptr gogosari... toate se pot inmatricula se vand cu carte de identitate RAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 firma Relian din Bucuresti (sos Alexandria) sau Malumet (din Halchiu - langa Brasov) fac remorci foarte bune, chiar si dupa specificatie, plus un portofoliu de sute de bucati. TOATE se vand cu CIV. Nu mai pierde timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 3, 2008 Autor Share Postat Februarie 3, 2008 -Atillas, ma gandesc sa iau o remorca carosata in care sa parchez mobra. Pur si simplu s-o folosesc in loc de garaj. Am nevoie sa intre mobra si atat. Undeva la 2,5m lungime, 1,5 latime si cam 1,5 inaltime. O remorca gata carosata sau una de gogosari pe care s-o carosez eu. -Dan Popescu, scurt si la obiect Multumesc amandurora pentru raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 -Atillas, ma gandesc sa iau o remorca carosata in care sa parchez mobra. Pur si simplu s-o folosesc in loc de garaj. Am nevoie sa intre mobra si atat. Undeva la 2,5m lungime, 1,5 latime si cam 1,5 inaltime. O remorca gata carosata sau una de gogosari pe care s-o carosez eu. -Dan Popescu, scurt si la obiect Multumesc amandurora pentru raspuns poti la valcea sa o comanzi pe ce dimensiuni vrei tu si ei ti-o omologheaza...asta insituatia in care nu te intereseaza una standard...da-mi pm si te ajut cu placere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Citeste asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Februarie 4, 2008 Autor Share Postat Februarie 4, 2008 Citeste asta Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 (editat) pt @ atillas am facut pozele si cum pe pm nu am putut pune pozele le pun si aici ca nu e rau! Editat Februarie 13, 2008 de grex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stema Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 /index.php?...id=1061380& toate tipurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate