RIDE TO LIVE Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Azi am fost la o expo moto mai mic asa, intr-o hala sportiva. (BMW, Kawa, Honda, Yam. Moto-Guzzi, Harley)Lipsa totala de gagici. MORT! Zici ca umblam afara intr-o parcare mare printre masini. Omu, cred ca avem acelasi vis..... Sibiu, chestii..... --- Mesaj completat în 17 Feb 2008 17:28 -------------Azi am fost la o expo moto mai mic asa, intr-o hala sportiva. (BMW, Kawa, Honda, Yam. Moto-Guzzi, Harley)Lipsa totala de gagici. MORT! Zici ca umblam afara intr-o parcare mare printre masini. Omu, cred ca avem acelasi vis..... Sibiu, chestii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RIDE TO LIVE Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 (editat) ....... ziceam Sibiu, ca poate ca este acolo un nenea care ne rezolva, sau nu..... sa avem cite un Chopper adevarat din USA.... Editat Martie 2, 2008 de kawasakivn800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate