ftraian Postat Februarie 4, 2008 Share Postat Februarie 4, 2008 Cum zice Âşi titlul vreau să fac o călătorie până la Marea RoÂşie, împreună cu soția, pe un Pegaso 650. Deocamdată mă zbat să fac o Âşa mai comodă deoarece Pegaso nu e chiar o mototcicletă comodă. Profitând de săptămâna cu PaÂştile Âşi 1 Mai o să-mi aiu 3 săptămâni de concediu în care vreau să văd Turcia, Siria Âşi Iordania. Cu o Âşedere de 7 zile la mare în Antalya. Cum am văzut că pe forum mai sunt oameni care au fost prin zonă le cer sfaturi legate de călătorie: acte, vize, ce se poate vizita, tips&tricks. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tafu Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) Si eu am in plan pentru la anu sau peste 2 ani o tura de marea rosie..mers de jur imprejur, TR-SIR- Iord_AR SAU..Sudan- Egipt - Israel. Nu am inceput inca sa ma documentez serios, dar ce stiu sigur e ca in tarile arabe se cam uita patrat aia la tine daca ai in pasaport viza de Israel, si devin cam neplacuti. Imi yicea un Globetrotter ca el avea eliberate 2 pasapoarte - unu pt Israel si unu pt restul tarilor musulmane. Oricum, se pare ca pt siria si iordania se pare ca nu e necesar Carnet de Passage - verifica inainte..eventual vb cu Marcos - a avut o tentativa de tura in zona aia in 2007, deci e mai la zi cu documentatia. Daca lasi Israelul ultimul poate e ok, te interseyi daca iti poti lua viza din granita, nu ar trebui sa fie o pb, suntem cetateni UE acum. Oricum, pt revenit in europa e misto din Israel...ai feriboturi cu care poti sari de la Haifa in Cipru si de acolo sau in TR sau direct in Grecia Succes si drum bun Insh'allah Editat Februarie 5, 2008 de tafu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 5, 2008 Autor Share Postat Februarie 5, 2008 E bună ideea cu Israelul doar că ar lungi călătoria. Apropo, nu mai e nevoie de viză pentru a intra în Israel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate