Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Share Postat Aprilie 10, 2005 Sambata pe la pranz am plecat cu Adolphyno catre Azuga...prin Cheia-Sacele-Brasov .pt. cei care nu stiu..e super drumul..cu mici portiuni nasoale intre Brasov si Azuga.Am sperat ca o sa fim mai multi...plecand de la SMAEB, dar a venit doar Doru(DORUMASTER)care ne-a insotit pana la Ploiesti.Prima oprire...Muntele Rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 acolo ne-am intalnit si cu Bogdan..care a venit cu noi pana la Azuga, el ducandu-se in continuare la Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 gazdele nostre Alin si H-su ...impreuna la o saramura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 asadar...popas la Azuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 ...de unde am luat caprele si am iesit la pascut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 chiar daca nu a mai nins ...tot am gasit ceva zapada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 ...si "putin" noroi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 a doua zi am plecat catre Bran...zi frumoasa..asfalt super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 o mica oprire la Dambovicioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Aprilie 10, 2005 Autor Share Postat Aprilie 10, 2005 si aproape de Campulung. Gata cu pozele pe week-end-ul asta.Iar umplu forumul cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roger Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Oare mai zice cineva "data viitoare vin si eu?" dupa pozele alea? Ati cautat mult sa va dati pe zapada? Dementilor, dati exemple negative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ablenick Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Mda, dragutz! Dar ce au pascut caprele alea.. cu atata zapada pe jos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 ufff trebuia sa merg si eu daca nu asteptam clientu'.... (beep mamii lui) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Nebunilooooooooooor!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Adevarat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdvn Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 Ba ce va mai omoritzi voi cu treaba ! (a vorbit invidia din mine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Aprilie 14, 2005 Share Postat Aprilie 14, 2005 reusite pozele! am sa incerc sa le pun si eu pe restu´de pe telefon cat de curand! norocc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate