RENEGADE Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Stiu ca Roby o sa ma penalizeze dar pun aici anuntul ca dincolo nu prea merg multi. O vind. I-am luat-o lui nevasta-mea dar e cam maricica de ea. Este marimea S adica un 42-44 la noi. Este unisex. Asta e fata jachetei: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 Asta-i spatele: Pretul este de 120USD ferm. Pe eticheta+ transportul pe jumatate. O aduc miercuri la Arc. Jacheta! Accept si rezervari pina atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 PS: Cred ca e buna de Darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Mersi ca te-ai gindit la mine !Numa'ca jaca pe care scrie Harley si io calare pe-o Honda de douaj' de ani, parca e Dacie cu emblema de mertzan!Plus ca sunt chel inca 2 luni...piese pt baba,baterie noua,casca flip-up noua,cauciuc spate nou-noutz,etc...Mersi inca o data...Totusi s-o vad...cine stie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 11, 2005 Share Postat Aprilie 11, 2005 Stiu ca Roby o sa ma penalizeze stai mai linistit doar e geaca HD,bafta la vinzare chiar asa ma stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 11, 2005 Autor Share Postat Aprilie 11, 2005 In acest caz, daca stau sa ma gindesc iti este prea mare! @roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate